promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
40 kilós, expornós szilikonbomba lett a magyarság legújabb szimbóluma?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna félelmet nem ismerő véleményétől zeng most Magyarország.

Kelemen Annát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a felnőtt filmes múltjának, illetve az emlékezetes megnyilvánulásainak köszönhetően még mindig ő Magyarország egyik legismertebb embere. Annácska még a nyuszis magazin hasábjain is szerepelt annak idején, de jelenleg leginkább azért születnek róla cikkek, mert elképesztően lefogyott, és már alig 40 kilós – ez pedig sokak szerint már egyáltalán nem egészséges.

A szilikonbarát kebelcsoda egészen komoly dolgokról is rendszeresen megosztja az emberekkel a véleményét. Többször is előfordult, hogy Kelemen Anna az éppen zajló orosz-ukrán háborúról is értekezett már a közösségi oldalán. A minap elég nagy port kavart pár kommentjével, ugyanis állítólag azt mondta a híresség, hogy akár az életét is adná a hazájáért, mert a hovatartozás ad értelmet az életnek.

Kelemen Annát a minap a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába is behívták ezzel kapcsolatban, és elmondta, hogy nagyon fontos számára a hazaszeretet és a haza védelme. Ezt többször is hangoztatta már, éppen ezért be is szólogattak neki, és „nagy magyarnak” nevezték őt a megnyilvánulásai miatt – valószínűleg azért, mert az emberek többsége nem számított rá, hogy Annácska ilyen véleményen van.

A visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy Kelemen Anna szép lassan kezd bizonyos szempontból a magyarság jelképévé válni egyesek szemében, ugyanis sokan egyetértettek a szavaival, és úgy gondolják, hogy igaza van – persze olyanok is bőven akadnak, akik szerint nem kéne „okoskodnia”, és jobb lenne, ha továbbra is csak az OnlyFans oldalára és a dögös képek készítésére koncentrálna.

Itt lehet megnézni a teljes interjút Kelemen Annával, aki félelmet nem ismerve osztotta meg a véleményét még olyan dolgokkal kapcsolatban is, amikről sokan nem nyilatkoznának:

src="https://tv2play.hu/embed/mokka/kelemen_annat_aggasztja_a_haboru_a_vasak_es_a_rudak_noies_temak_" allowfullscreen scrolling="no" frameborder="0" style="width: 0; min-width: 100% !important; border: none;">
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás