promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna izgató képpel tért vissza, le se tagadhatná a pornós múltját
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rég posztolt az Instagramra Kelemen Anna, de erre a képre megérte várni.

Az ország Annácskája, a szuperdögös Kelemen Anna annak idején Playmate-ként okozott forró pillanatokat az embereknek, és még a felnőtt filmek világába is tett párszor kitérőt, ahol szintén maradandót alkotott. Az utóbbi években leginkább a botrányos, meglepő megnyilvánulásaival, illetve az arcpirító villantásaival hívta fel magára a figyelmet – most a rajongói legnagyobb örömére az utóbbiról van szó.

Kelemen Anna sosem fél megosztani az őszinte, kendőzetlen véleményét a világgal, és ugyan már sokszor kiakadt azon, hogy a szexi képein kívül nem érdekli vele kapcsolatban más az emberek többségét, mégis rendszeresen megajándékozza a követőit pár pikáns felvétellel. Már több hét is eltelt a legutóbbi óta, de Annácska most visszatért Instagramra, ráadásul nem is akármilyen fotóval.

Lenge öltözékben, konkrétan egy aprócska fehérneműben bújt a zuhanyzóba Kelemen Anna, aki alig bírta eltakarni a kezével a gigantikus melleit, közben pedig olyan tekintettel nézett a kamerába, hogy az valami hihetetlen – valóban ellenállhatatlan a híresség nőiessége, akármennyire is támadják őt mostanában az egyesek szerint túlzottan vékony testalkata miatt.

Annácska ismét bebizonyította, hogy ő az ország egyik legkívánatosabb nője, aki pedig többet is szeretne belőle látni, mint amit az Instagram megenged, az megnézheti a pár hónapja indított OnlyFans oldalát, ahol valószínűleg jóval intimebb tartalmak is vannak a csinos celebről – de addig is itt lehet megtekinteni a zuhanyzós, elképesztően csábító képét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás