promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi bevallotta: él-hal a répákért és még pénzt is keres vele
Borítókép:  Youtube screenshot.
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi nem fél a kezébe venni őket és ezt a gyönyörű modell új vállalkozása is bizonyítja.

Bódi Sylvi méltán vált hazánk egyik legnépszerűbb modelljévé. Szépsége vitathatatlan és ezt korábbi szépségkirálynői pályafutása is ékesen bizonyítja. 1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője, 1996-1999 között pedig valamennyi szépségversenyt megnyerte, amelyen csak elindult. 2002-ben a megválasztották az Év Playmatejének. Ekkoriban számos ízlésesen erotikus fotó készült róla a férfiak legnagyobb örömére, azonban ő nem akart véglegesen beleragadni ebbe a szerepkörbe.

Többször is sikerült meglepnie rajongóit a gyönyörű, de sikerei mellett is közvetlen és barátságos egykori modellnek. Szörfösként is helyt tudott állni, amit számos, csodálatos helyszínen készült videóval is bizonyíthat, azonban élete igazi szerelmét valahol egészen máshol találta meg.

Sokakat valósággal sokkolt, amikor kiderült, hogy egy Somogy megyei faluban kezdett új életet, ahol régi álmának engedve gazdálkodni kezdett. Először csak egy apró veteményessel indította új karrierjét, majd tyúkokkal is bővítette gazdaságát. Kezdetben még saját családja is döbbenten állt a hatalmas változás előtt, bár édesapja mindvégig örült a döntésének, hiszen a családja korábban mezőgazdasággal foglalkozott.

A korábbi életében mindig nehezen ébredő volt modell most természetközeli életet élve egészen másként tölti napjait. Szó szerint a tyúkokkal kel és a kerti munka segítségével tartja fitten magát. Ennek az új módszernek az eredményességét a friss képeit látva készséggel el is hisszük neki.

Amibe belefog, azt mindig igyekszik a lehető legkomolyabban venni, ezt mutatja, hogy 2020 novemberében az aranykalászos gazda bizonyítványt is megszerezte, ráadásul jeles minősítéssel. A korábbi apró veteményt mára komoly gazdasággá fejlesztette, mely bőséggel termő gyümölcsfákkal és rengeteg gyönyörű zöldséggel hálálja meg a gondoskodását.

Legújabb lépéseként pedig konyhakert tervező és kivitelező vállalkozásba kezdett biokertész barátnője segítségével, hogy másoknak is segíthessen kertészkedési álmuk valóra váltásában.

A legtöbb ember aligha gondolná, hogy egy ilyen szép és sikeres modell pont a mezőgazdaság irányába induljon tovább, de Sylvi példája mutatja, hogy vannak, akik olyan helyen tudják megtalálni az igazi boldogságot, ahol mások nem is keresnék. Sokak számára lehet példakép, hiszen időben ki tudott szállni a mókuskerékből és váltott egy ember és természetközelibb életre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás