promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vörös termékenységi istennőként pózol Tolvai Reni, az őrületesen dús kebleitől mindenkinek felakad a szeme
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni vörös ruhában forrósítja fel a hangulatot, csodálatos a látvány.

Azzal a kijelentéssel valószínűleg rengetegen egyet tudnak érteni, hogy Tolvai Reni egy rendkívül tehetséges énekesnő, aki ráadásul még gyönyörű is. A posztjai alapján nagyon jól érzi magát a bőrében, nem fél megmutatni a követőinek a testét, bár egyesek szerint néha túlzásba esik, és inkább közönséges lesz, mint csábító vagy szexi – annak idején egy táncos videóval is rendesen kiakasztotta az embereket:

Tolvai Reni már többször is hangoztatta, hogy nem érdekli, ha megbotránkoznak rajta egyesek, hiszen ilyen ő, így boldog, akinek pedig ez nem tetszik, annak egyáltalán nem muszáj követnie őt. Az énekesnő csinálja a zenéit, fellépésekre jár, egyengeti a smink kollekcióját, közben pedig rendszeresen rak ki magáról vadító videókat, fotókat – a rajongói legnagyobb örömére most is így tett a csinos híresség.

Talpig vörösben, a formás melleit kidobva, szinte termékenységi istennőként pózolt Tolvai Reni, aki egyszerűen fantasztikusan néz ki a nemrég megosztott képén – sőt, annyira szuperdögös a felvételen, hogy ezzel ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legkívánatosabb énekesnője, aki bárkit pillanatok alatt az ujjai köré csavar.

Ezek után kicsit sem meglepő, hogy csak úgy özönlöttek a dicsérő, kedves kommentek, főleg, mivel Tolvai Reni azt is elárulta a posztnál, hogy pénteken lesz a szülinapja, szóval már előre is sokan boldog születésnapot kívántak neki.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni elképesztően forró fotóját, amin valóban egészen tökéletesen néz ki, mintha nem is e világi lenne a páratlan szépsége, amivel nehezen lehetne versenyezni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás