promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Republic énekesének halála mai napig nagy rejtélyt hagyott maga után – 10 éve hunyt el Bódi László, vagyis Cipő
Borítókép:  MTI Fotó: Oláh Tibor
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Republic frontemberének a halála egész Magyarországot megrázta anno. Ennek a rejtélyét az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorban fogják körbejárni.

A Republic ikonikus énekese még február közepén került kórházba, miután megállt a szíve. Sajnos kómába esett a mélyaltatás után, és az orvosok mindent megpróbáltak, hogy fel tudják ébreszteni. Végül Bódi László, vagy ahogy mindenki ismerte, Cipő 47 éves korában hunyt el.

Magyarországon a rajongók mai napig eljátszanak a gondolattal, hogy hány Republic koncertre mehettek volna még el. Mindenkit sokkolt, hogy Cipő túlságosan fiatalon hagyta itt ezt a világot.

Érdekesség, hogy Bódi László már évek óta szívbeteg volt. Nagyon jól tudta, hogy szívátültetésre lett volna szüksége, de ehhez valamiért akart hozzájárulni. Cipő így nem került fel a transzplantációs listára, mert úgy döntött, hogy nem szeretne más szívével élni. A döntése végül tényleg az életébe került.

A Republic egykori frontembere még 2009-ben átesett egy koszorúérműtéten, ami alaposan megviselte. Cipő tett olyan nyilatkozatot is, hogy nem szeretne 50 évnél tovább élni, hogy öregkoráras kiszolgáltatott legyen, de az ikerlányait mindenképpen látni akarta felnőni.

Bódi László már több mint 10 éve nincsen közöttünk. Az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorban vasárnap körbe is fogják járni a halálának kérdését.

Olyan kérdések merülnek fel, hogy tényleg minden dalában megírta-e a halálát, és hogy miért nem vállalta a szívátültetést. Sváby András műsorában exkluzív interjút láthatunk a Republic egykori énekesének a húgával is.

Az ATV témái közé bekerült az is, hogy minden negyedik ember okostelefon függő Magyarországon. Ez közben népbetegséggé fajult, és nem is tudunk róla, de jönnek a főtt sáskák és a szárított lisztkukacok is, de szó lesz arról is, hogy hazánk akkumulátor-nagyhatalom szeretne lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás