promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa ruhája élő adásban csúszott fel, a bugyiját azonnal takargatnia kellett
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa ismét bajba került egy pöppet a ruhája miatt.

Dua Lipa a világ egyik legismertebb énekesnője, akit Magyarországon is százezrek imádnak, és aki karrierje során már számtalan gigantikus világslágerrel rukkolt elő, a koszovói albán származású sztár futószalagon szállítja a koncerteket, elképesztő mennyiségű fellépést hoz le hónapról hónapra. A fellépéseken pedig szinte a világ összes ruhája megfordul rajta, általában persze bevállalós darabokat választ magának. Amúgy már sokan elfelejtették biztos, de a bemutatkozó lemeze még nem is olyan régen, 2015-ben került fel a YouTube-ra, majd lehetett megvásárolni. Ez a New Love címet viselte.

Dua Lipa elképesztő pörgős életet él, amelyről nagyon sok videós és képes anag is felkerül az internetre. Talán az ő Instagram-oldala a zegyik legvadabb és legbevállalósabb az énekesnők univerzumából. Fiatalos, friss és kitárulkozós is. Szinte mindig szalagcímen hozzák azt, ha Dua Lipa megmutatta csodatestét egy-egy nagyobb rendezvényen, ahol általában ő van leginkább az érdeklődés kereszttüzében.

Az utóbbi héten egy nagyon kínos videó került fel az internetre az énekesnőről, illetve Cher-ről, akik első ízben találkoztak, amikor egymás mellé ültették őket. Dua Lipa mintha többet szeretett volna kihozni a találkozásból, ám végül a felvételeken is azt lehet látni, hogy Cher inkább folytatja a beszélgetést kísérőpartnerével.

De a YouTube-ra általában olyan videók kerülnek fel az énekesnőről, amikor bizony nagyon sokat láttatni enged a ruha, amit magára ölt a fellépések alkalmával, nemrégiben is épp egy ilyan videó okozott elképesztő nézettségi hullámokat az interneten, mintha direkt vennék ilyen kcisire a ruháit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás