promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen mellekkel robbantott Magyarország legendás zsűri-nagyasszonya, Soma Mamagésa
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két évtizeddel ezelőtt fénykorát élte a Megasztár Magyarországon, és a legendás zsűrijének tagja a hatalmas mellekkel megáldott Soma volt.

Egy-két évtizede az akkor még harmincas évei közepén járó Soma Mamagésa megkerülhetetlen eleme volt a mindennapi bulvárnak. A ma már 56 esztendős Spitzer Gyöngyi jócskán kikopott sajnos a mindennapi televíziózásból, illetve a napi bulvárból. Pedig a még mindig kirobbanó kisugárzású Soma a jelek szerint nem engedte el a köznyilvánosság kezét, és szívesen áll bele az intimitás és a boldogság szekerének belökésébe. 

A Megasztár első szériáinak egyetlen női zsűritagja a 2000-es évek elejének egyik legemlékezetesebb performanszait adta elő mind az élő showműsorok, mind a felvett riportanyagok számára. A szinte mindig a tökéletes lelki egyensúly és a szexualitás bűvkörében élő asszony már jó ideje búcsút mondott a kommersz tv-zés világának, ám elveit nem tudta, és nem is akarta maga mögött hagyni. A göndör hajú énekesnő/műsorvezető/újságíró mindig is kereste az emberi meztelenség csimborasszóját, legyen szó szerint ruhátlan az ember, vagy csak képletesen, szellemi szinten. 

Soma gyakran kapcsolódott rá a spirituális fősodratra, ha valakinek vagy valamilyen műsornak sikerült megszólaltatnia hazánk egyik legvonzóbb személyiségét. Hősnőnk igazi különcként gyakran kifejezte harcát a hozzáhasonlóan egyedi értéket közvetítő emberekért, rokonszenvezett a másság, a különbözőség elfogadásával. Tegnapi akciója is ezzel kapcsolatos. Elmondása szerint ugyanis a tulajdonképpen rasszizmus ellen lépett a csatatérre a Mamagésa:

„Ennek a pucéron fotózásnak anno az volt a célja, hogy a faji megkülönböztetés ellen harcoljon. ( Mindannyian egyformák vagyunk, pőrén születünk, stb...)

Én, ahogy ránézek erre a képre, látom azt a bársonybőrű feszes kancát, azt az erővel teli telivér nőt, aki most is vagyok.

Na ja... És a bevállalós, vagány Gyöngyikét is.

"Szeretem magam. Szeretem magam. Szeretem magam.

Magamban az Istent, Istenben a világot

a világban téged, tebenned magam.

Szeretem magam…"

- írta a Facebookra kitett izgalmas, és vágykeltő fényképéhez a művésznő. Mi pedig csak annyit tudunk mondani, hogy bravó!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás