promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes képek: duci, szemüveges lányok voltak a Peller-nővérek, igazi bombanők lettek a válófélben lévő műsorvezetők
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Duci, szemüveges kislány volt Peller Mariann és Anna. Előkerültek a válás előtt álló műsorvezetők gyerekkori fotói.

Miután Peller Mariann néhány hónappal ezelőtt a közösségi oldalán bejelentette, hogy elválik a férjétől, testvére, Anna is a válás mellett döntött. Az RTL két műsorvezetője nagyon meglepte a magyar embereket, senki sem gondolta volna, hogy mindkét Peller-nővér házassága ilyen rövid időn belül, egyszerre fog tönkremenni.

Kevesen tudják, de Mariann és Anna nem mindig voltak ilyen dekoratív bombanők, mint most. Gyerekkorukban mindketten ducik és szemüvegesek voltak, ráadásul Mariannak még fogszabályzója is volt. Mariannt emiatt sokan is bántották, komoly lelki terrorban tartották az osztálytársai.

A műsorvezető korábban elmondta, hogy 7. osztályos korában minden nap azzal bántották a lányok, hogy "ronda és kövér, akit senki sem szeret, és aki kedves hozzá, az is csak szánalomból teszi". Mariannak annak idején volt egy kis kártyanaptára, amin mindig előre kihúzta a hétvégéket és a szüneteket, mert tudta, hogy azokon a napokon nem kell újra és újra átélni a megaláztatásokat. Ezek a bántalmazások komoly lelki sebeket hagytak a műsorvezetőben, elmondása szerint az ötéves osztálytalálkozó meghívójától is "előjött nála a hányingerrel vegyített rettegés".

Bár testvére, Anna és a szülei is próbáltak neki segíteni, csak rosszabb lett a helyzet: még többen bántották, így aztán megkérte a családot, hogy inkább ne menjenek be az iskolába intézkedni. Persze Peller Annának sem volt könnyű gyerekkora: ugyancsak duci és szemüveges kislány volt.

„Amikor általános iskolában mindenki úgy negyven kilót nyomott, az én súlyom hetven körül járt, nyolcadikban pedig már száz kiló voltam. Az általános iskola első és második osztályában vertek is a többiek. Emellett sokat csúfoltak: például a »Digi-dagi daganat, kergeti a halakat« és a »Szia, te bálna« gyakran elhangzott. De voltam zsírdisznó, koca, malac, házi víziló és ehhez hasonlók”

- mesélte Peller Anna még 2012-ben az RTL Klub Reflektor című műsorában.

A Facebook-oldalon több gyerekkori fotójuk fent van, így most meg tudjuk mutatni, hogy nézett ki régen a válás előtt álló Peller Mariann és Peller Anna:

(Fotók: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás