promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forrong a királyi család: Katalin is hátba támadja III. Károlyt?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A közelgő koronázás kapcsán egyre több a feszültség a brit királyi családban. A végén örömünnep helyett botránnyal fog zárulni a nagy nap?

Szegény III. Károlyt és a brit királyi családot lassan tényleg az ág is húzza. Nem telhet el úgy nap, hogy ne érkezne hír valami újabb botrányról, vitáról, vagy problémáról. Aligha ilyen trónra lépésről álmodott korábban. Most pedig ismét főhet a feje, hiszen a család fekete bárányai mellett úgy tűnik, hogy olyan irányból is szembeszegülnek az akaratával, ahonnan erre a lehető legkevésbé számított.

András herceg zaklatási ügye és médiához intézett siralmai a kisemmizéséről, Harry és Meghan árulással felérő viselkedése és viszályai a többiekkel, ezekhez már hozzászokott Károly, most viszont az eddig mintacsaládtagként viselkedő és rendkívül népszerű Katalin hercegné is kezd makacssága miatt problémássá válni. Igaz, neki nyomos oka van erre, nem személyes érdekei és szeszélyei vezérlik, hanem a gyermekéért érzett aggodalom.

A közelgő koronázástól már csupán néhány hét választ el minket, a nagy eseményt pedig másodpercre pontosan megtervezik, hiszen itt semmilyen hibának vagy tévedésnek nincs helye. Pontosan ez az, ami a Cosmopolitan szerint kicsit kiverte a biztosítékot a gyönyörű hercegnénél, ugyanis kilenc éves fia, György herceg, aki nem mellesleg a trónöröklési sorrendben a nagyon előkelő második helyen áll, komoly szerepet kaphat a ceremónián. Ezt szeretné megakadályozni Katalin és Vilmos, mert attól tartanak, hogy a túlzott médiafigyelem és felhajtás megviselné a fiatal fiút, Károly azonban hajthatatlannak tűnik. Még nem dőlt el a kérdés, de a szigetországi lapok szerint mindenesetre kisebb vitát szült a kérdés a felek között. Aligha ettől fáj azonban igazán a leendő uralkodó feje.

A Dailymail arról írt, hogy problémás gyermeke, Harry herceg ugyanis megint az újságok címlapjára került. Most azzal, hogy korábban saját könyvében, illetve a közelmúltban egy amerikai tévéműsorban is őszintén beszélt arról, hogy korábban fogyasztott drogokat. Emiatt könnyen forróvá válhat a lába alatt a talaj, ugyanis az Egyesült Államokban nagyon szigorúan veszik ezt a kérdést, így ez a beismerés veszélybe sodorhatja akár amerikai vízumát is. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég a botrányhős hercegnek, a brit belügyminisztérium állítólag arra kérte, hogy 28 nappal érkezése előtt jelezze, amennyiben Angliába szeretne utazni. Ezt a védelmére hivatkozva tették, de attól még megalázónak érezheti.  Lassan nem marad olyan ország, ahol tárt karokkal fogadnák őket?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás