promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olcsó megoldásokkal verte ki a biztosítékot Katalin hercegné a BAFTA díjátadóján
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A BAFTA londoni gáláján Katalin hercegné olcsó ékszert viselve hívta fel magára a figyelmet, bár tagadhatatlan, hogy a hófehér ruha hagyta megmutatni is a majdani királyné előkelő és letisztult szépségét. 

Tegnapelőtt este ugye a filmvilágé volt a főszerep Londonban, lévén a BAFTA gáláján díjazásra kerültek a legjobb mozgóképes alkotások és a rajtuk dolgozó szakemberek, színészek. A brit akadémia végül a német(!) nyelvű Nyugaton a helyzet változatlan című mozit találta a legjobbnak, mind a fő kategóriában, mind hat más egyéb szekcióban. Még a díjkiosztó előtti „sztárfelvonuláson" azonban egyvalaki megpróbálta ellopni a nagyvilág figyelmét. 

Ő pedig nem volt más, mint a természetes szépségével hódító Katalin hercegné. Lady Kate természetesen férje, az állítólag nagy filmrajongó Vilmos oldalán jelent meg a roppant előkelő Royal Festival Hallban. A 76. gála pedig sok szempontból fog emlékezetes maradni, és nem csak a fentebb emlegetett I. világháborús sikermozi miatt. Ugyanis Katalin újfent bebizonyította, hogy a kevesebb néha igenis több, sokatmondóbb, mint egy-egy méregdrága ruhaköltemény, a világ legritkább ékköveivel kirakott ékszernél.

A hercegné komoly megrökönyödést okozva egy már korábban látott ruháját húzta ismét magára, szinte biztosan a királyi udvar jóváhagyásával, de saját ötletétől vezérelve. Ezt a hófehér estélyit négy évvel ezelőtt szintén a BAFTA-díjátadón mutatta már meg a nagyérdeműnek, s most ez a darab került egy kicsit átdizájnolásra. Sőt, a fekete kesztyűvel való kiegészítése is csak emelte az estére jellemző kontrasztot, amely egyfajta megemlékezés volt a szeretett II. Erzsébet királynőről.

Ami a CNN riporterének is a leginkább szemet szúrt, az a Katalin fülében csüngő, már első látásra is meglehetősen filléresnek tűnő fülbevaló volt. Nos, rövid nyomozás után rájöttek, hogy ez egy alig 30 dolláros Zara kiegészítő, amelyet bármelyik földi halandó megvásárolhat a spanyol cég több száz üzletében. Mondjuk, ez az újrahasznosított fehér ruhára már nem vonatkozik, lévén az egy egyedi és sokmilliót érő Alexander McQueen darab. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás