promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen hírt közölt a rendőrség a Cápák közöttben feltűnő fiatal cipőmilliomossal
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így került elő Pachert Balázs 4,5 millió forintos ellopott cipője, melyet a fél ország keresett.

A múltkor megírtuk, hogy a Cápák közöttben feltűnt fiatal cipővállalkozó, Pachert Balázs üzletéből elloptak egy 4,5 millió forintot érő Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh sneakert. A vállalkozó az összes közösségimédia csatornáján megosztotta a szomorú hírt és a rendőrséggel is azonnal felvette a kapcsolatot, annak érdekében, hogy minál hamarabb előkerüljenek a cipők. Az elkövetőkről csak annyit lehetett tudni, hogy ketten voltak és a véletlenül nyitva hagyott vitrinből vették ki a sportcipőt, melyet egyikük a kabátja alá dugott, és már ki is mentek az üzletből, kihasználva a bolt nagy forgalmát és hogy senki sem figyelt rájuk. 

Pachert Balázs 300 000 forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a megtalálónak de sokáig nem volt semmi hír az eltűnt cipőkről és már Balázs is kezdte feladni a reményt. Végül, március 22-én, azaz tegnap kapta Pachert a hírt, hogy megtalálták az újpesti testvérpárt, akik ellopták a milliókat érő cipőt. 

@balazskicks Elképesztőek vagytok! Köszönöm mindenkinek! #balazskicks Powerful songs like action movie music - Tansa

A cipőkirály a TikTokra feltöltött videóban mutatta meg, hogyan reagálnak kollégái, amikor meglátják a rendőrök szerint „egy kisebb köröstarcsai családi ház” értékével vetekedő csukákat. Akad köztük olyan, aki kételkedett abban, hogy valaha is előkerül a cipő. Másvalaki pedig arcát a kezébe temetve hitetlenkedik a kék edzőcipő láttán.

@balazskicks Mindenkinek adunk ezért kedvezményt!#balazskicks Dancin - Speed Up Remix - AA Records

A mindössze 20 éves milliomos vállalkozót sokan azzal vádolják, hogy a cipő eltűnése csupán reklámfogás volt és az egész lopás meg volt rendezve. 

"Akkor most reklámfogás volt vagy nem?"

"Jó reklám volt."

"Replika de jó reklám."

- írták többen is felháborodva a TikTokon. 

Balázs a 300 000 forintos nyomravezetői díjat 3 ember között osztotta el és nem fűzött kommentárt ahhoz, hogy azzal vádolják, hogy csak a reklám kedvéért rendezték meg a lopást csapatával. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás