promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla szédületesen formás mellei ki akarnak buggyanni a felsőjéből, a látvány egyenesen mámorító
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilla tűzforró fotókkal lepte meg a követőit, hihetetlenül csábító a híresség.

Megyeri Csillát először műsorvezetőként ismerte meg az ország túlnyomó része, majd ahogy teltek az évek, egyre több helyen tűnt fel, jelenleg pedig szinte mindenhol tudják, hogy kicsoda ő. Tavaly még az RTL Nyerő Páros című műsorát is sikerült megnyernie a szerelmével, Molnár Zsolttal, akivel úgy tűnik, hogy valóban nagyon jó a kapcsolatuk, hiszen nem akármilyen sztárpárokat sikerült legyőzniük.

Volt már pár egészen botrányos megnyilvánulása Megyeri Csillának, de úgy látszik, hogy ezek nem ártottak neki, vagy a karrierjének, sőt. Jelenleg ő az ország egyik legismertebb celebje, már több, mint 183 ezren követik őt Instagramon, ami nagyon jónak számít. Ez persze nemcsak azért van, mert sokan kedvelik őt, hanem azért is, mert időnként elképesztően vadító képeket rak ki magáról a platformra – és most is így tett.

Megyeri Csilla egy fekete, különleges ruhában pózolt, ami annyira huncut szabással rendelkezett, hogy a híresség formás mellei szinte majdnem kiestek belőle, mintha csak az lett volna a cél, hogy az emberek leizzadjanak a tűzforró látványtól – ha pedig valóban ez volt a cél, akkor sikerrel járt a csinos híresség, ugyanis a képei egyszerűen fantasztikusak lettek.

Megyeri Csilla ismét bebizonyította, hogy a legcsábítóbb magyar hírességek között van a helye, így nem meglepő, hogy csak úgy özönlöttek a kedvelések és a dicsérő kommentek a posztjához, amivel rendesen sikerült felkavarnia az állóvizet – valóban brutálszexi ezeken a csúcsminőségű, izzasztóan mámorító felvételeken a stílusos celebhölgy:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás