promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian az anyja lehetne a legújabb kiszemeltjének - nemrég már a meccsén villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol Bukayo Saka csak egy "picit" fiatalabb, bár a már sokat villantott Kim Kardashian szerint a szerelem vak.

Szinte hihetetlen, de a botrányhős modell-influenszer-celebritás Kim Kardashian már 42 esztendős, és felfalt már három férjet, illetve temérdek barátot, társat, főleg férfit. A lassan már évtizedek óta elsősorban valóságshow szereplőként dimenzionálható hölgyemény a világ egyik leghíresebb popójának büszke tulajdonosa, mely nem csak egyedi, örmény eredetű genetikájának, hanem a jó szépérzékkel megáldott (vagy pont, hogy nem?) sebészorvosok munkájának is köszönhető. 

Az egzotikus külsejű Kim üzletasszonyként tekint magára, és igyekszik is megfelelni a saját normáinak, miközben egy-egy fotózás vagy reklám miatt konkrétan bejárja a kerek nagyvilágot. A hirdetők persze bombázzák is rendre ajánlatokkal az XXXL-es fenékkel rendelkező nőszemélyt. Kanye West ex-felesége pedig a négy gyermekét is gyakran magával cipeli az utazásaira, és rendre különleges programokkal szórakoztatja is őket. Kimnek és a srácoknak így sikerült mostanság pár nap alatt Londont és Párizs is bejárniuk. Egyik fia pedig nagy-nagy Arsenal-szurkoló hírében áll. Így hát mi mást is tehetett volna a szerető anya, villantás lett az eredménye a londoni Emirates Stadiumban. Ott pedig főleg az Arsenal ifjú tehetségével, a mindössze 21 éves Bukayo Sakaval sikerült elég jól összemelegednie. Állítólag a találkozás óta már több üzenetváltás is elcsattant a felek között, köszönhetően a gyerekek rajongásának. A rossznyelvek szerint a focista ugyan a fia lehetne Kimnek, de hasonló érdeklődési körük akár még össze is hozhatja álmai asszonyával. 

Olyannyira komolyak lehetnek az események, hogy még a Sun is külön riportot szentelt az anyagnak. Saka ugyanis az angol válogatott edzőtáborában már most vicceskedő, de aligha alaptalan savazások célpontja lett. A rosszmájúak szerint a társak máris irigykednek a mindig mosolygó szélsőre, amiért a világ egyik leghíresebb celebje kivetette rá hálóját. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás