promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva akkora csapást mért Alekoszra, hogy még Mexikóban is hallani lehetett a csattanást
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Baukó Éva és Alekosz barátsága már a múlté.

A Való Világ 4-ben ismerte meg az egész ország Baukó Évát és Alekoszt. Utóbbinak végül sikerült megnyernie a műsort, utána pedig mindketten nagyon híresek lettek a botrányaik miatt, ráadásul állítólag megmaradt köztük a barátság is, legalábbis egy ideig. Baukó Éva szinte az összes létező magyar celebnek elég durván nekiment, Alekosz pedig folyamatosan olyan dolgokat ír és mond, amikkel tömeges kiakadást okoz.

Nemrég került bejelentésre, hogy Alekosz és a párja szerepelni fognak az Ázsia Expressz következő évadában. Nem mindenki fogadta jól a meglepő hírt, hiszen a botrányhős valóban sokaknál kihúzta már a gyufát az utóbbi években, és úgy tűnik, hogy Baukó Éva sem kedveli már őt, hiszen olyan dolgot írt ki a Facebookjára, amivel nagyon beszólt egykori villatársának és barátjának.

„Életem legjobb döntése volt, hogy nem vállaltam Alekosszal az Ázsia Expresst! Köszönöm Istenem! Végre helyesen tudtam cselekedni, felülírta a szereplési vágyamat, a józan eszem. Most én ülnék talpig bohócnak öltözve és hallgatnám az orbitális f*szságait és a »beteg gondolatait«!”

– közölte Baukó Éva a közösségi oldalán.

Azt egyelőre még nem lehet tudni pontosan, hogy most éppen miért romlott meg ennyire Baukó Éva és Alekosz kapcsolata (nem ez az első eset), de az biztos, hogy a csinos híresség egyáltalán nem kímélte az Ázsia Expressz újdonsült játékosát, aki órákon belül Mexikóban fogja elkezdeni a nagy kalandot a társával.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva rövid, de annál velősebb posztját, amivel tudatta az emberekkel, hogy egyáltalán nem bánja, hogy nem ő lett végül Alekosz partnere az Ázsia Expresszben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás