promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taylor Swift többet mutatott magából a rajongólnak, mint kellene, míg Ciara olyan álomtestet villantott, amitől még a víz is lángra kapna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végül egy munkában megfáradt francia üzletasszony mutatja be, hogyan kell a teraszon lazítani.

A még mindig fiatal amerikai country-pop énekesnő, dalszerző és színésznő Taylor Swift nem véletlenül korunk egyik legsikeresebb előadója, tizenegy Grammy-díjjal és megszámlálhatatlan egyéb trófeával. Ezek közé vehetjük azokat a szíveket is, amiket összetört, hiszen nem csupán zeneileg rendkívül sokoldalú, de elképesztően gyönyörű, aki kiváló alakját fellépésein is rendre megmutatja a világnak.

Új turnéján 44 dalt ad elő, a három óránál is hosszabb előadások alatt pedig a Ladbible pletykái szerint a világ jelenlegi legkapósabb agglegénye, Elon Musk is rajta tartja a szemét. Van mit figyelnie, az már biztos.

Nem ő azonban az egyetlen sikeres énekesnő, aki álomtestet villantott mostanában. Az Oscar-gála alatt rajongói legnagyobb örömére a gyönyörű Ciara sem rejtette túlzottan sok ruha mögé kiváló adottságait. Ezeket a tökéletes formákat látva nincs is mit szégyellnie, a szerencsés gének mellett minden bizonnyal rengeteg edzés is kellett hozzá, hogy ilyen remek formában legyen. Egy dolgot sajnálhatunk csak, hogy tehetségéhez mérten talán túlságosan is kevés rivaldafényt kap, pedig mindenki jobban járna, ha többet láthatnánk.

Végül, de nem utolsósorban a modellként és üzletasszonyként is nagyon sikeres francia Mathilde Tantot következik, akinek olyan fantasztikus a teste, hogy félő, miatta fognak elolvadni a sarki jégsapkák. Ő az, aki még rozsdás vasalóval is házalhatna, azt is megvennénk tőle, de az árát biztosan egyforintosokban fizetnénk ki, hadd várakozzon csak szegény egy kicsit tovább az ajtónkban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás