promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal az új Orosz csodafegyver? Ezzel mindenkit magára haragított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kiöregedett amerikai akcióhős Hollywood helyett már inkább az orosz szíveket hódítaná meg.

A 90-es évek igazi fordulópont volt Hollywood életében. Az amerikai álomgyár ekkor szinte ontotta magából a jobbnál jobb alkotásokat, melyek közöl rengeteg igazi kultuszfilmmé vált az évek során. Az akcióhősök aranykora is ekkor volt, olyan sztárok aprították kíméletlenül a rosszfiúkat a mozivásznon, mint Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone nah és persze a harcművészetek, illetve a rezzenéstelen tekintet királya Steven Seagal. Az egykor volt sztár karrierje, akinek filmjein több generáció is felnőtt, mára erősen lejtmenetbe kapcsolt.

A mozikból kikopva, ha hírneve már nem is volt a régi, de a videótékák polcain továbbra is előkelő helyet foglalt el a botrányoktól sem mentes életű hős. Sajnos az idő előrehaladtával egyre kevésbé hasonlított egykori önmagára, lassan testileg is felnőtt hatalmas egojához. Akkor vált igazi közellenséggé Amerikában, amikor a megkopott népszerűségű, kiöregedett sztár mindenki számára nyilvánvalóvá tette, mekkora rajongója minden oroszok elnökének, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak és az orosz állampolgárságot is felvette.

Steven Seagal az Independent írása alapján a közelmúltban vehette át az orosz vezetőtől a Barátságrend nevű állami kitüntetést, a nemzetközi kulturális és humanitárius együttműködés területén való nagymértékű közreműködéséért, melynek apropóján gyorsan megosztotta a világgal népszerű gondolatait. Elmondta, hogy 100 százalékban ruszofilnak, és 1 millió százalékban orosznak vallja magét.

Ezzel aligha lopta be magát az amerikaiak szívébe, de a Marca szerint orosz oldalon úgy tűnik, nagyon megbecsülik a korosodó sztárt, aki komoly pozíciót is kapott a rangos kitüntetés mellé. Harcművészeti iskolát nyithatott Moszkvában, ahol az ország jövendő katonáit is oktathatja a közelharc rejtelmeire. Furcsa kanyart vett a karrierje, az vitathatatlan. Vajon erről álmodott akkor, amikor még eredeti otthonában is megbecsült hősnek számított?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás