promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtően formás popsija van a Jumanji vörös bombázójának, ott simul a testére a fehér ruhája, ahol kell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Karen Gillan nem csupán a Jumanjiban gyönyörű, hanem egy szürke hétköznapon is.

Karen Gillan tipikusan egy olyan színésznő, aki rengeteg sikerfilmben szerepelt, az arca Magyarországon is sokaknak ismerős, de a nevét mégis csak kevesen tudják. Ő volt a Dwayne Johnson-féle Jumanji filmek vörös bombázója, illetve a Marvel-féle A galaxis őrzői-széria Nebulája is – bár az utóbbi szerepben egészen felismerhetetlen kopaszon, fekete szemmel és kékes bőrrel, mondhatni robotként.

A britek már rég a szívükbe zárták Karen Gillant, hiszen a kultikus Doctor Who-szériában is szerepelt, a horror rajongók pedig az Oculus című felkavaró filmből ismerhetik őt. Ha minden jól megy, akkor pár éven belül elkészül a Jumanji negyedik része is, amiben természetesen neki is fel kell tűnnie, de addig is a hozzánk május 4-én érkező A galaxis őrzői vol. 3-ban láthatjuk majd őt.

A 35 éves Karen Gillan nemcsak nagyon tehetséges, hanem elképesztően gyönyörű is, sokakat megbabonáz a szépségével. Ezzel valószínűleg ő is teljesen tisztában van, hiszen nemrég egy olyan képet rakott ki magáról, amin egy fehér ruha simul a formás popsijához, így az egész világ láthatja, hogy milyen tökéletes feneke van a csinos színésznőnek.

Mondani sem kell, hogy a dögös Marvelhős fotóját egyenesen imádták a rajongói, csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek. Karen Gillan tényleg egy különleges szépség, ráadásul állítólag az életben is nagyon kedves és humoros, nagyon szeretik őt a kollégái, akiket rendszeresen megnevettet – itt lehet megtekinteni a világsztár vadító képét, amit még A galaxis őrzői-szériából ismert Dave Bautista is kedvelt Instagramon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás