promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tápai Szabina: "Eleget bohóckodtam már és kicsit elegem is lett"
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tápai Szabina váratlan döntést hozott.

Tápai Szabinának mostanában nincs sikerszériája a magánéletében. Kucsera Gáborral felbomlott házassága bejárta a magyar sajtót és szétcicálták őket a kommentelők. Kucsera Gábort azóta már több nővel is szóba hozták, de egyelőre, ezeknek a pletykáknak semmi valóságalapjuk nincs. Egykor igazi álompárnak titulálta Szabinát és Gábort a média, egyedül is és párban is rengetegszer szerepeltek tévéműsorokban. 

Tápai Szabina azonban már évek óta visszavonult a médiától és már csak nagyon ritkán vállal tévés szereplést. Most a Troll a konyhában című "kulináris krimi" kedvéért kivételt tett, és elvállalta a műsorban való szereplést a vlófélben lévő édesanya.

"Évek óta nem szerepeltem semmilyen műsorban. Úgy éreztem, eleget bohóckodtam már a tévében, és kicsit elegem is lett. Másrészt szinte minden nagyobb produkcióban megfordultam már. Először a Trollra is nemet mondtam, de aztán a készítők – akiknek nagy részét régről ismerem – meggyőztek. Az ígérték, szórakoztató lesz, és valóban az is volt. Utólag nagyon örülök, hogy elvállaltam" 

-mondta a Blikknek Szabina. 

Az egykor kézilabdázóként megismert Szabina ma már vérbeli üzletasszony, és nem vágyik vissza a tévés műsorokba. Határozott elképzelése van erről.

"Ha egy olyan műsor jön, ami tetszik, egyedi, illetve kihívás a számomra, arra szívesen mondok igent. A gyermekeim miatt csak olyan produkció jöhet szóba, amely azt is engedi, hogy velük is lehessek. Már nem mindenáron akarok tévézni, és szerencsére nem is vagyok hozzá kötve, más területeken építem a karrieremet."

Saját divatmárkája van, marketinges munkái, és egy külső cégnél is állást kapott, így nem unatkozik. Emellett persze háromgyerekes édesanyaként is igyekszik helyt állni és próbál a hétköznapokon magára is időt szánni. 

"A gyerekek számomra az elsők, minden más utánuk következik. Arra viszont vannak apró trükkjeim, hogyan szánjak magamra is időt, és ne sokalljak be. Ahhoz hogy boldogok legyenek a gyerekeim, boldog anyára van szükségük, én pedig igyekszem az lenni. Kéthetente elmegyek kozmetikushoz, ahol testileg és lelkileg is feltöltődöm, illetve a wellnesshoteleket is meglátogatjuk olykor a gyerekekkel, barátokkal"

-mesélte Szabina. Azt is elárulta, hogy nincsenek nagy tervei idénre, és a pihenésre és a gyerekeire szeretne koncentrálni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás