promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rita Ora combjai hazavágták a netet, kerek cicivel és popsival támad a legutolsó Bond-lány - válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alighanem a két egzotikus szépség, Rita és Ana bárki szívét megdobogtatnák hétfő reggel egy kávé helyett is.

Rita Ora napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb könnyűzenei előadójának számít. A brit állampolgárságú, de koszovói albán származása miatt roppant egzotikusnak számító hölgyemény már évek óta az élmezőny tagja. A 32 éves énekesnő popularitásához pedig nagyban hozzájárul egyrészt az, hogy szinte soha nem hord melltartót (ha csak éppen nem az az egy ruhadarab, amit felülre húz), illetve másrészt az, hogy sűrű gyakorisággal posztol az Instagramon. 

A 16 milliónál is több Instagram követőt persze nem a madarak hordták össze, hanem a jól kimunkált és grammra pontosan kimért menedzsere munka, amivel Ritát és a hasonlóan balkáni, főleg albán származású énekesnőket eladták a nagyvilágnak. Közéjük tartozik Dua Lipa, Era Istrefi, vagy Bebe Rexha is. Talán mindük közül Lipa a legtehetségesebb, á kétségtelen, hogy Ora kisasszonyban van egy olyan fajta extrém kisugárzás, ami szinte megbolondítja az embert. Hasonlót érezhetett a Marvel-filmek sztárrendezője, Taika Waititi is. Az új-zélandi direktor ugyanis tavaly feleségül vette egy állítólag roppant romantikus esküvő alkalmával. 

Második hétfő reggeli mustrálni valónk az az Ana de Armas, aki már évek óta a hollywoodi filmgyártás egyik legizgalmasabb alapanyagának számít. A kubai származású szexbomba évekkel ezelőtt tűnt fel a nagyvásznon Keanu Reeves társaságában. A 2016-os Kopp-kopp című moziban vállalt be egy vérnyomás-eldurrantó édeshámast a John Wick-filmek sztárjával és egy másik hispán cicababával. 

A 34 esztendős Ana hempergett már Ben Affleck-kel is a Mélyvíz című mesterműben, ám végső áttörését a Marilyn Monroe életéről szóló Szösziben csodálhattuk meg. Ugyan az életrajzi dráma távolról sem számít tökéletesnek, mégis túlzásnak érezzük, hogy a legrosszabb filmnek járó Aranymálnát kapta meg nemrég. Némileg fájdalomcsillapító lehet a produkció számára, hogy hősnőnket jelölték Oscarra is a női főszereplő kategóriában. A jó Ana hamarosan Chris Evans-szel (Amerika Kapitány) szerepelhet közös moziban, mégpedig a Dexter Fletcher rendezte akcióban, a Ghostedben. 

 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás