promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliomos lehetett volna ha levette volna a maszkot, de ő nem élt a lehetőséggel
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen dolog történt egy nővel repülés közben, csupán a maszkját kellett volna levennie, hogy gazdag legyen.

Az alábbi történetet mi sem hisszük el, ha nem tudnánk, hogy a szereplők valódiak. Történt ugyanis, hogy gyanútlanul utazott a repülőn egy nő, akin rajta volt a Covid-19 elleni maszkja is a repülőút alatt. Mellette pedig egy dúsgazdag fickó utazott, aki teljesen átlagosnak nézett ki első látásra, tehát a nő még csak nem is sejtette, hogy ki ül mellette. A férfi ugyanis nem volt más, mint az a Steve Kirsch, aki feltalálta az optikai egeret, egy bizonyos fajta internetes keresőt és egy spamszűrő technológiát is, tehát olyan gazdag, hogy ha élete végéig nem dolgozna semmit már, akkor is vígan megélhetne. 

Steve Kirschről tudni kell, hogy hatalmas covid szkeptikus, nem hisz a maszkviselés előnyeiben sem és többször felszólalt már az oltások ellen is. Érthető tehát, hogy miért idegesíthette a mellette ülő nőn a maszk, és megkérte, hogy vegye le. A nő azonban nem vette le. Kirsch erre nyomatékosította kérését és felajánlotta, hogy ad 100 000 dollárt a nőnek, ha leveszi a maszkot. Az úgy nagyjából 37 millió forintnak megfelelő összeg. Valószínűleg a nőnek is olyan hihetetlennek tűnt a felajánlás, mint nekünk, ugyanis erre is nemet mondott és magán hagyta a maszkot - írja a Daily Mail- 

Szerintünk kamunak hitte az egész nagylelkű felajánlást, a milliomost pedig egészen biztosan nem ismerte, mert más magyarázat nincs rá, hogy nem élt a könnyű pénszerzési lehetőséggel, amivel milliomos lehetett volna. 

A nő egyébként egy gyógyszeripari cég dolgozója volt, és Steve Kirsch még egy bejegyzést is megosztott Twitteren a hihetetlen sztoriról. 

[[kep]]

"Éppen a Delta repülőjárat fedélzetén vagyok. A mellettem ülő első osztályon utazó személy 100 000 dollárért nem volt hajlandó levenni a maszkját az egész repülés alatt.

Nem vicc. Ez azután történt, hogy elmagyaráztam neki, hogy nem használnak a maszkok"

- írta Kirsch. 

A bejegyzését persze azonnal elárasztották a kommentek és szinte mindenki ledöbbenve gúnyolódott a nőn, hogy hogy lehetett ilyen vaskalapos hülye, hogy nem vette le a maszkot ennyi pénzért. Sokan írták, hogy ők fele ennyi pénzért is levették volna. 

"Steve, a feléért én is leveszem az enyémet! Ó, várj, alapból nem is lenne rajtam... hmmm."

De volt, aki rögtön meglátta a jövőbeni "üzleti lehetőséget" a dúsgazdag férfi felajánlásában.:

"Sokan megpróbálnak majd veled repülni és maszkot viselni, hogy megkapják ugyanezt az ajánlatot."

"Meg tudná adni a következő járata menetrendjét és az ülőhelyének számát?  Köszönöm."

Olyan is volt, aki a nő mellé állt.:

"Biztos vagyok benne, hogy értékelte a zaklatást. Micsoda bunkó."

"Vannak, akik nem kötnek kompromisszumot a pénzért. Őrület, mi?"

De Steve Kirsch is további részleteket árult el az esetről, például megosztotta, hogy evés közben természetesen levette a maszkot a nő, pedig akkor is ugyanúgy elkaphatta volna a fertőzést.

"És rámutattam, hogy amikor leveszi a maszkot evés és ivás közben, akár egyetlen leheletével megfertőződhet. Szóval teljesen felvilágosítottam."

"Levette a maszkot, amint a reggelit felszolgálták!!!!. Mert mindenki tudja, hogy evés közben nem lehet megfertőződni!!!"

-írta gúnyosan tweetjeiben Kirsch. 

Te levetted volna a maszkot a nő helyében?

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás