promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A milliós repülőútján egy banánnal szúrták ki a vegán férfi szemét
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Először a vegán férfi sem vette komolyan, amit a repülőn ételként kapott. 

Igencsak meglepődött egy vegán férfi, mikor a Jakartából Tokióba tartó Japán Airlines járaton utazott. Kris Chari a repülőn látta, hogy az étlap ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb ételeket tartalmaz a mindenevők számára, így nem gondolta, hogy a vegák számára fellelhető választékkal már nem ez lesz a helyzet. Kris Chari vegán menüt kért reggelire, de mikor kihozták a tényérját, nem olyan étel volt rajta, amire számított, így igencsak csalódott. 

Charinak csupán egy banánt szolgáltak fel, ahhoz pedig teljesen érthetetlen módon, evőpálcikákat hoztak ki - írja a Today. 

A férfi először azt hitte ez csak nassolnivaló előétel, de később kiderült, hogy a japán járat a banánt gondolta a teljes reggelinek.

"A mai felszállás előtt a légiutas-kísérőm megerősítette, hogy VGML (vegánmenü)-t rendeltem, és hogy a reggelim része egy banán is volt, ami alatt azt értette a repülőszemélyzet, hogy a reggeli banánt tartalmaz. Amikor a felszállás után a stewardess felszolgálta a banánt, azt hittem, hogy az csak egy előétel, de valójában az egész reggelimnek gondolták!"

-írta Chari. 

Chari egy internetes utasfórumon panaszolta el elégedetlenségét de azt azért hozzátette még, hogy a banán nagyon finom volt, az egyik legjobb, amit valaha evett. 

"Nagyon jó banán volt - az egyik legjobb, amit mostanában ettem -, de nekem még mindig inkább snacknek tűnik. A járat étkeztetése jellemzően ilyen?"

A férfi az ebéddel sem volt különösen elégedett, mindössze egy alulfűszerezett spagettit kapott ebédre. 

A Japán Airlines ezt írta közleményében:

"Komolyan vesszük a vásárlói elégedettséget, és továbbra is reagálni fogunk étlapjainkat illetően is, figyelembe véve a különleges ételeket kérő vásárlók növekvő érdeklődését és változatos igényeit, beleértve ennek a vásárlónak (Chari) az értékes visszajelzéseit is."

Érdekesség egyébként, hogy a légitársaság oldalán, a vegetáriánus menu az alábbiként van ábrázolva.:

A légitársaság weboldalán felsorolt "vegetáriánus vegán étkezés" mellett egy fotó látható, amelyen egy halal sorbet, egy bagett, egy rizses étel és több zöldségtál látható.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás