promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Mercédesz mellbimbói titokban kerülnek elő, de Nicole Scherzinger is közel van ahhoz, hogy villantson
Borítókép:  Mercedes Blanche offical - NovaMen
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mészáros Mercédesz és Nicole Scherzinger után érkezik Jenna Lee, aki túl forró képeket publikált mostanában.

Nekünk mindig Mészáros Mercédesz fog maradni, azonban hogy az eredeti nevét használjuk, a magyar származású modell külföldön már Mercedes Blanche néven hódít. Itt persze nem is a név a lényeg, hanem a modell csábító fotói. A Kanadában élő Mercedes mindig olyan képeket tud a követői elé tárni, amik a legvadabb Playboy címlapokon is megállnák a helyüket. Most láthatjátok őt bikiniben, na meg feltöltött egy olyan fotót is, amin a mellbimbói szinte átszakítják a pólóját. Nagyon merész és kívánatos.

A Pussycat Dolls énekesnője nagyon gyakran szokott villantani, főleg az utazgatásai során bikiniben. A rajongók álla teljesen leesett, amikor meglátták, hogy a sztár milyen aprócska bikinit vett fel, ami nem sokat takar a kívánatos melleiből. Nicole Scherzingernek a tangája is olyan, mintha nem is lenne rajta semmi, szóval a feszes fenekét is megcsodálhatta mindenki.

Végül érkezzen a vérbeli OnlyFans modell, aki ezzel rengeteget pént tud keresni. Még az Instagramjára is általában olyan képeket tesz fel, amik igazán túlfűtöttek. Egyszer 1 millió dollárt is akartak neki fizetni a szexért, de Lee végül visszalépett.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás