promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Wednesday-sztárjának elege van: Jenna Ortega kijelentette, hogy befejezi
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Wednesday színésznője, Jenna Ortega besokallt, és többé nem csinálja.

Jenna Ortega gyerekkora óta színészkedik, de a világhírnevet egyértelműen a Wednesday című sorozat hozta meg neki. Az Addams Family-ből ismert Wednesday Addams mogorva és flegma, de zseniális karaktere akkora siker lett világszerte, hogy biztosak lehetünk benne, hogy Wednesday-nek is sok kislány fog öltözni éveken keresztül az óvodai farsangokon. 

Jenna Ortega, aki még mindig csak 20 éves, egyedülállóan sajátosra formálta a karaktert és a sorozat forgatásakor még hazudott is Tim Burton rendezőnek azzal kapcsolatban, hogy remek táncos. Pedig a színésznő különböző talkshowkban már bevallotta, hogy ez nem igaz, és sosem tanult táncot.

Mégis pont egy táncos jelenet terjedt el a Wednesdayből világszerte, melynek koreográfiáját maga Jenna rakta össze, állítólag 2 nap alatt, de saját bevallása szerint, nem igazán  erőltette meg magát vele és csak 80-as évekbeli góth táncos videókat nézett.

"Nem vagyok táncos. Semmi ilyesmit nem csinálok. Nincs tapasztalatom ezen a téren. Két napig nem aludtam... Találtam archív felvételeket gót gyerekekről, akik a 80-as évek klubjaiban táncoltak... Aztán a [forgatás] napján azt gondoltam: "Rendben, lássuk, mi történik"

-mondta Ortega.

Pedig a jellegezetes Wednesday-tánc akkora siker lett, hogy a legnagyobb világsztárok is ezt imitálják TikTokon és a különböző közösségi oldalakon, Lady Gaga egy elfeledett dalának pedig újra meghozta a sikert. A tánchoz ugyanis az énekesnő Bloody Mary dalát használják a TikTokon (felgyorsított változatban), bár a sorozatban nem ez a zene szól a tánc alatt. Az alábbi videón például a világhírű szupermodell, Gigi Hadid járja a Wednesday-táncot. 

@jigdaliag Gigi Hadid Performing Wednesday Adams Dance Challenge " I'll Dance Dance Dance With My Hands, Hands, Hands. " She wore designer brand Viktor and Rolf. Follow Me For Your Daily Dose Of Fashion, Runway, Celebrities, Trends, Redcarpet, Jewelry And more #gigihadid #wednesdaydance #wednesdayaddams #wednesday #viktorandrolf Bloody mary - Hopez99

Nem meglepő, hogy Jenna Ortega annyiszor eláncolta már ezt a koreográfiát, és annyiszor kellett már erről beszélnie különböző interjúkban, hogy kijelentette, hogy besokallt tőle és ideje továbblépni ettől. Az amerikai Saturday Night Live című műsorhoz készült promó videó forgatásakor is kijelentette, hogy nem hajlandó eltáncolni újra a táncot, és hogy ne ez legyen a kisvideóban, mert már ő is, és szerinte más is unja.

Persze az egész inkább egy humoros geg, és végül a Wednesday ruhába öltözött fiúknak sikerül rábeszélni a színésznőt, hogy legyen mégis a tánc - írja a Teen Vogue. 

Jenna Ortega elég unottan és faarccal (mint Wednesday) de újra eltáncolja a koreográfiát, a többiek mellette pedig teljes extázisba esnek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás