promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt még Lady Gagától sem vártuk – pillanatok alatt szabadult meg ruháitól a gyönyörű énekeső
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az extravagáns és gyönyörű énekeső nem véletlenül mutatta meg korábban Bradley Cooper oldalán a Csillag Születik című sikerfilm révén, hogy mekkora átváltozóművész.

Lady Gaga kezdetben énekesnőként robbant be a köztudatba, azonban az évek során az egyik legsokoldalúbb sztárrá vált. Nem csak lenyűgöző hangjával képes ámulatba ejteni a világot, de színésznőként is megmutatta, hogy érdemes komolyan venni.

Sokan vannak, akik egy-egy dologban nagyon tehetségesek, de olyanok már jóval kevesebben, akik több is területen maradandót tudnak alkotni. Közéjük tartozik az extravagáns énekesnő, aki pályája első éveiben csak egy volt a sok tehetséges fiatal lány közül, aki ügyesen tud énekelni, azonban mára egyértelműen bebizonyította, hogy színésznőként is megállja a helyét, ráadásul varázslatos kisugárzása révén mindenkit azonnal levesz a lábáról.

A vagány és határozottsága mellett is nagyon szerethető Lady Gaga a 2018-ban bemutatott Csillag Születik című filmben Bradley Cooper oldalán mindenkit elkápráztatott. Azt mindenki tudta, hogy csodálatos hanggal rendelkezik, de a filmet látva az is kiderült, hogy színészi képességeit tekintve sem kell szégyent vallania.

A korábban szinte mindig extravagáns sminkben megjelenő sztár később egy másik, egészen emberi arcát is megmutatta a világnak. Mindenki számára egyértelművé tette, hogy nincs takargatnivalója és egyáltalán nem szorul rá ezekre a külsőségekre. A kevesebb néha több, szoktuk mondani, és ez bizony az ő esetében is igaz. Visszafogott arcfestés mellett már ő is olyan, mint egy hétköznapi lány a szomszédból, ráadásul ez nemhogy nem von le a szépségéből, hanem ellenkezőleg, csak kiemeli azt. Nem véletlen, hogy az utóbbi években nagyon sok olyan ember is megszerette Lady Gagát, aki korábban még nem igazán rajongott a fiatal sztárért.

Az idei Oscar-gálán is fellépett a csodálatos hangú énekesnő, aki a Harper's Bazaar híradása szerint az eseményre egy gyönyörű Versace ruhában érkezett.  Már ekkor minden tekintet rá szegeződött, de azzal, amit később a Hold My Hand című száma előadása előtt tett, még tovább tudta fokozni a hatást. Fellépése kezdetére ugyanis elegáns ruhája mellett sminkjétől is megszabadult és a színpadra lépve egyszerű farmernadrágban, fekete pólóban és tornacipőben varázsolta el a közönséget. Valódi átváltozóművész lett belőle, de a szó legjobb és legnemesebb értelmében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás