promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan testet villantott Jake Gyllenhaal, aminek egy nő sem tud ellenállni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alaposan kigyúrta magát a sztár.

Jake Gyllenhaal eddig is Sokan imádták már a sármos színészt, De amilyen kigyúrt testet most villantott, annak egyetlen nő sem lehet képes ellenállni.

Az országúti diszkó új felújított változatára készülő amerikai sztár egy volt UFC harcost fog alakítani, ezért nagyon komoly munkába kezdett, hogy minél hűbben tudja megformálni karakterét.  Komoly munkával egészen elképesztő formába hozta magát és olyan kockássá gyúrta testét, hogy azt bárki megirigyelhetné.


Az 1989es eredeti produkcióban Patrick Swayze alakította a főszereplőt és sokan tartottak attól, hogy az új változat méltó lehet-e az eredeti klasszikushoz, az már biztos, hogy a főszereplő akarásán semmi sem fog múlni.

A hollywoodi színész a New York Post szerint nem olyan régen Las Vegasban az UFC 285 esemény keretében leforgatott néhány jelenetet a filmhez, amelyek a közösségi médiának köszönhetően máris bejárták a világot. Ezeken nem csupán az látható, hogy milyen fantasztikus formában van Jake, de az is, hogy mennyire jól érzi magát a szerepében és milyen átéléssel dolgozik rajta.

Szerepe szerint a korábbi ketrecharcos Jay Hieron ellenfelét fogja alakítani és ha hihetünk a pletykáknak, feltűnik az alkotásban a sportvilág valódi fenegyereke, a ketrecharcos és botrányhős Conor McGregor is.

Jake Gyllenhaal számára nem teljesen újdonság egy ehhez hasonlóan kőkemény edzésprogram, hiszen a 2015-ös Mélyütés című filmjében egyszer már alakított bokszolót, de a mostani formája ezzel együtt is bámulatos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás