promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Cinthya Dictator meztelen képei, rég láttunk ilyen tökéletes melleket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cinthya Dictator ráadásul nem egyedül szerepel a bevállalós fotókon.

A 2013-as Édes Élet című műsorban ismerhette meg Magyarország Cinthya Dictatort, aki annak idején sokáig Varga Viktor párja volt, és úgy tűnt, hogy örökre együtt is maradnak, de végül szakítottak. Nem mindenkinek volt szimpatikus az elején a modell, de az évek alatt rengeteg helyen feltűnt, A Konyhafőnök VIP-ban is szerepelt, manapság pedig elég nagy rajongótáborral rendelkezik.

A 33 éves híresség az extrém stílusáról ismert, mondhatni divatikon lett az évek alatt, és rengeteg művészi projekt kapcsolódik a nevéhez. Sikerült tovább lépnie Varga Viktoron, jelenleg boldog párkapcsolatban él az ismert énekessel, Molnár Tamással, akivel már el is jegyezték egymást, és állítólag az esküvő sincs messze – vagyis úgy tűnik, hogy Cinthya Dictator megtalálta a helyét.

Magyarország egyik legkülönlegesebb, legérdekesebb párja volt annak idején Cinthya Dictator és Varga Viktor, így nem meglepő, hogy még Ördög Nóra férjét, Nánási Pált is megihlette a kapcsolatuk, ezért egy elég bevállalós, intim fotózásra kérte fel őket évekkel ezelőtt – ők pedig igent mondtak, és anyaszült meztelenül pózoltak a híres fotósnak.

A végeredmény egy elég egyedi fotósorozat lett, amin Varga Viktor és Cinthya Dictator is pucéran szerepelnek, ráadásul elég meghitt pozíciókban – sőt, a modell a melleit is felfedte, de volt rajtuk festék, hogy még művészibb legyen az összhatás.

IDE KATTINTVA lehet megnézni Cinthya Dictator és Varga Viktor meztelen képeit, amik lenyűgözően erotikusak lettek, és közben érezni rajtuk az igényességet is – mindenki a saját felelősségére kattintson, mivel 18+-os tartalomról van szó.

Nánási Pál amúgy több magyar hírességről is készített intim felvételeket, többek között Metzker Viktória is levetkőzött a kamerája előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás