promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton takarítás közben mutatta meg a kívánatos popsiját és testét, amihez messzire kellett tekerni – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elővettük Takács Zsuzska régi bevállalós fotóit is, ha már elvileg újra együtt vannak Zámbó Krisztiánnal.

Paris Hilton abszolút lenyugodott, főleg amióta rátalált az igaz szerelem. Ettől még úgy döntött, hogy a hamarosan megjelenő életrajzában több dologról is lerántja a leplet. Például beszél az elhíresült szexvideójáról is, ami anno ugyebár hatalmas port kavart. Állítólag a barátja vette rá erre, és rengeteg alkoholt fogyasztott előtte, ráadásul nyugtatókat is vett be. Most direkt utánanéztünk, és Paris Hilton januárban vette elő utoljára a villantós énjét. Érdemes lapozni, mert több vadító fotó is készült róla.

Zámbó Krisztián képtelen lemondani erről a csodás alakról? Azt pletykálják, hogy A Király fia és Takács Zsuzska ismét együtt vannak. Ha valamit, hát az ő kapcsolatukat tényleg képtelenség követni, szóval már nyugodtan lehorgonyozhatnának egymás mellett normálisan. A modell is régen villantott igazán merészeket, de mi azért visszamentünk az időben picit. Takács Zsuzska persze mindig ragyog, és most is gyönyörű.

Végül jöjjön Maitland Ward Baxter, aki rengeteg sorozatban feltűnt a karrierje során, de aztán belevágott a pornózásba is. Szóval, ha szétnéztek a világhálón, akkor fogtok olyan videókat is találni róla, amik szigorúan 18 pluszosak. Most viszont nézzük, hogy mivel igyekszik elcsábítani az Instagram-követőket.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás