promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csősz Bogi, vagy a Playboy modell Vass Zita keblei fognak jobban elvarázsolni? – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A holland Nienke közben teljesen pucérra vetkőzött.

Csősz Bogi valóban ott van a legsikeresebb magyar hölgyek között. Hosszú is lenne felsorolni, hogy eddig mikbe vágott bele az életében. Nem olyan rég volt a 129 című film premier előtti vetítése, aminek Csősz Bogi az egyik producere, de szereplőként is feltűnik Noel Péter alkotásában. A híresség tavaly vált el Törökország egyik leggazdagabb vállalkozójától, aki végül nem ment el megnézni a filmet. Boginál még mindig magasan van a léc, szóval fel kell kötnie a gatyáját annak, aki meg akarja hódítani, de Ő ezt cseppet sem bánja. Most elővettük nektek a legforróbb képeit.

A kedvenc magyar modellünk, Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, így rengeteg munkája van. Feltűnt anno néhány amerikai sorozatban, filmben, de végül a modellkedéssel lett világhírű. Most éppen a Guess márkát szokta népszerűsíteni. Nem olyan rég meg is mutatta az egész világnak az egyik kedvenc fürdőruháját, amit az első képen láthattok.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen Nienke Kampman. A holland lánynak mindene a fitnesz, de ezt látni is fogjátok az alakján. Nienke iszonyatosan forró fotókat szokott feltölteni az Instagram-oldalára, és attól sem riad meg, hogy teljesen meztelenül mutassa meg magát. Itt pont olyan pózban van, hogy a kép még ne lépjen át semmilyen határt.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás