promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű titkot osztott meg a Cápák között milliárdos üzletembere
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy érezte, ideje a nyilvánossággal is megosztani ezt a múltbeli botlást.

Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvíz hazai atyja, a Cápák között üzleti műsor egyik befektető cápája, civilben pedig férj és édesapa. Üzleti sikerei magáért beszélnek, ám magánéletéről olyan sok dolgot nem oszt meg a közönséggel. Éppen ezért nagy szó, hogy most ő maga leplezte le a sötét titkot a múltjából. 

Balogh Levente a TikTok-oldalán osztott meg egy bejegyzést arról, hogy 30 évve ezelőtt egy halálos balesetet okozott. 

Harminc évvel ezelőtt történt a tragikus eset az életében, amivel most úgy érezte, hogy ki kell állnia a nyilvánosság elé. Az eset így történt:

„2023-ban a Bács-Kiskun Megyei Baleset-megelőzési bizottság felkeresésére karitatív tevékenységet végzek, hogy kevesebb baleset történjen az utakon. Teszem ezt azért is, mert majd harminc évvel ezelőtt, huszonéves koromban egy borzasztó tragédia történt velem. Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat.  Ezt a traumát a mai napig nem tudom feldolgozni, főleg mert az én hibámból történt! A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én pedig elrántottam a kormányt. Enyhén alkohol befolyásoltság alatt voltam, így enyém a felelősség. Hibámért a megfelelő büntetést kaptam. A fent említetteteket kötelességemnek éreztem így, az idő múlásával megosztani, hogy az én hibámból tanulhassanak mások, és ne kövessenek el hasonlót. A három legfontosabb dolgot mindig tartsd be, amikor volán mögé ülsz: Ne mobilozz! Kösd be magad! Ne fogyassz alkoholt! Vigyázzunk egymásra!”

-hirdeti az üzletember a videóban, melyben ásványvizet iszik (természetesen Szentkirályit). 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás