promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igénytelen, szakállas hippi lett az Így jártam anyátokkal sztárja, így néz ki most a 48 éves Josh Radnor
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Ted Mosbyként elhíresült Josh Radnor szinte teljesen felismerhetetlen lett az utóbbi években.

Magyarországon is rengetegen imádták, illetve még mindig imádják az Így jártam anyátokkal című komédia sorozatot, amiben betekintést nyerhettünk egy baráti társaság hétköznapjaiba, miközben azért izgultunk, hogy vajon végül kivel jön össze a széria szerelmes hőse, Ted Mosby, akit Josh Radnor alakított 9 évadon keresztül, ráadásul egészen zseniális módon – sokak kedvence volt ő annak idején.

Josh Radnor 2014-ben mondott búcsút Ted Mosby karakterének, de még előtte két filmet is rendezett, amiket nagyon kedvelt a közönség. Az Így jártam anyátokkal vége után viszont nem futott be akkora hollywoodi karriert, mint azt sokan várták tőle, hiszen nem szerepelt híresebb filmekben, és ismertebb sorozatokban is csak néha tűnt fel – bizonyos szempontból lekerült a radarról a közkedvelt színész.

Persze nem tűnt el teljesen Josh Radnor, hiszen új szerelme lett, ami nem más, mint a zenélés. Az utóbbi években több, egy szál gitárral előadott dalt is felrakott a YouTube-ra, a rajongói pedig imádják őket, bár azért elég sokan megrökönyödtek a világsztár átalakulásán, hiszen megőszült, szakállat növesztett, és most úgy néz ki, mint egy hippi – sőt, egyesek szerint kifejezetten igénytelenül fest jelenleg.

Könnyen lehet, hogy a 48 éves Josh Radnor éppen a nagy visszatérésére készül, hiszen jelenleg 3 filmes projekten is dolgozik, szóval ha minden jól megy, akkor hamarosan újra láthatjuk őt – bár elképzelhető, hogy már nem fogják őt felismerni azok, akik az Így jártam anyátokkal című sorozatban ismerték meg.

Így néz ki manapság Josh Radnor, aki a minap az Így jártam anyátokkal Lilyjével, az Amerikai pitéből is ismert Alyson Hannigannel ebédelt:

Itt pedig meghallgathatjuk őt énekelni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás