promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló dologról rántotta le a leplet Tomán Szabina, nem bírta tovább magában tartani az üzletasszony
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabina mindenkit meglepett őszinteségével.

Tomán Szabina mára teljesen maga mögött hagyta a modellkedést, és az ország egyik legsikeresebb üzletasszonya lett belőle, amit hétről hétre a Cápák között műsorában is láthatunk.  

Tomán Szabina Palik László netes műsorában beszélt életéről és kendőzetlen őszinteséggel vallott a korai csalódásairól, és magához fűződő különös viszonyáról is.  

A Cápák között üzletasszonya korábban nem tartotta magát szépnek (csak vállfaként utalt magára), és teljesen máshogy állt az élethez, mint ma.  

Szabina 15 évesen kezdett modellkedni Tatabányán, és akkor váltott szemléletet, mikor megismerkedett Árpa Attilával és terhes lett. Már nem érdekelte a modell szakma, ennél többet akart. Önálló akart lenni és nem akart függni senkitől.  

Első terhessége alatt 30 kg-ot szedett fel, de ennek (is) köszönheti mai sikeres pályáját, hiszen életmódváltó cége hozta meg számára a sikert.  

Szabina arról is beszélt Palikékkal, hogy az anyaságot tartja élete legjobb “vállalkozásának”. 27 évesen szülte első lányát, Amirát, és onnantól kezdve állt ki igazán önmagáért is.  

“A testemmel együtt én is megváltoztam: a kisebbrendűség mellett szorongást is éreztem folyton, küzdelmes volt, de aztán felébredtem az álmomból, és átértékeltem a kapcsolataim. Egy idő után az önállóságom kezdett hiányozni. Amikor megszületett a gyerek, tudtam, hogy mit akarok. Nem akartam, hogy más irányítson, hogy más tartson el.” 

Majd így folytatta: 

“Találkoztam az életben olyan pofonokkal, amik a mai napig belém ivódtak.” 

Tomán Szabina egy évig élt a plusz kilókkal, és 3,5 hónap alatt fogyott le.  

“Egy szlovák termékkel fogytam le, aminek később az itthoni forgalmazója lettem. Lefogyni könnyű, megtartani nehéz. Eleinte csak a barátaimnak segítettem a fogyásban, akkor lettem ebihal. Eleinte nem is vállalkozásban gondolkoztam, viszont volt egy vendégköröm. Az én diétás módszerem a barátaim Szabina-diétának hívták.” 

Aztán részletesen elmesélte, hogyan is lett belőle komoly üzletasszony és miként használta ki női mivoltát a kemény üzleti világban.  

[[vid]] 

 

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás