promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp és Charlie Sheen lánya is tüzes vetkőzésbe kezdett a rajongók kedvéért – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sami Sheen bikiniben pózol, de Lily-Rose Depp a melltartóját is ledobta.

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya május végén ünnepeli majd a 24-ik születésnapját. Belegondolhatunk, hogy mennyire felkapta volna a sajtó az ő nevét is, ha Johnny Depp és Amber Heard gyerekéről lenne szó. Lily-Rose Depp színészkedik, de nem igazán tudott betörni Hollywoodba. Sokszor láthatjuk modellkedni, és akadnak tőle is bevállalós képek. Most éppenséggel az i-D magazinnak dobta le a melltartóját. Ne felejtsetek el lapozni, mert ennél jóval extrémebb fotót is láthattok róla.

Charlie Sheen és Denise Richards idősebb lánya, Sami Sheen még csak tavaly márciusban lett 18 éves, és úgy döntött, hogy rögtön fel is regisztrál az OnlyFans-oldalra. Az egykori házaspár, Sheen és Richards között vita is alakult ki ebből. Természetesen az apuka nem örül annak, hogy a tini Sami belevágott egy ilyenbe, Denise Richards azonban nem akart ebbe beleszólni. Sami a közösségi médiában is szereti megmutatni a csodás testét. A friss fürdőruhás képei valóban vadítóak.

Ki az lány, aki rá tudna titeket venni arra, hogy járjatok edzőterembe, még akkor is, ha a kanapén töltitek a legboldogabb perceiteket? Hát Jace Antoinette, aki ott tartja karban a csodálatos testét. Mindenki örülhet, mert ezt bikiniben sem fél megmutatni a nagyközönségnek. Meg is éri követni az Instagram-oldalát.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás