promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország legszebb nője lett Gaál Noémi utódja az ATV-nél
Borítókép:  MTI/Szigetváry Zsolt
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 22 éves szépségkirálynő lett az ATV új időjárás-jelentője.

Gaál Noémi a napokban jelentette be, hogy több évtizedes televíziózás után otthagyja a szakmát. Az 52 éves időjós 2017 óta volt az ATV időjárás-jelentésének egyik vezetője, de most nehéz döntést kellett meghoznia.

Gaál Noémi február 28-án volt utoljára képernyőn, és március 1-jén máris az utódja veszi át a helyét. A szerencsés kiválasztott nem más, mint a Miss World Hungary 2021 győztese, a 22 éves magyar szépségkirálynő, Tótpeti Lili.

A fiatal szépség 2001. július 2-án született Nagykanizsán. 2020-ban megnyerte a Tündérszépek országos szépségversenyt, majd a Miss World Hungary-t is. Győztesként a 2021 márciusában, Puerto Ricóban megrendezett Miss World világversenyen képviselte hazánkat, ahol 39 lány mellett mérettette meg magát. Amellett, hogy modellkedik, most belekóstolhat a televíziózás világába is. Ezzel egy álma vált valóra, hiszen régóta szerette volna kipróbálni magát ebben a szakmában.

„Nagy álmom volt, hogy televíziós lehessek. Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért”

- nyilatkozott a naphire.hu-nak Tótpeti Lili.

Az ATV célja, hogy tehetséges, új arcokat ismertessenek meg a nagyközönséggel. Ahogy arra a csatorna általános vezérigazgatója, Németh S. Szilárd is emlékeztetett, a magyar szépségkirálynőt korábban már láthattuk rövid ideig az ATV képernyőjén, és akkor úgy tűnt, elnyerte a nézők szimpátiáját, így aztán nem kellett sokat gondolkodniuk azon, hogy ki vegye át Gaál Noémi helyét.

Tótpeti Lili így teljesített a csatorna időjárás-jelentésében egy évvel ezelőtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás