promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi lányának a mellei alig férnek el a bikiniben, de Kelemen Anna sem fogta vissza magát – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bogdán Blanka a barátnőjével közösen bulizott kicsit bikiniben.

Szandi és Bogdán Csaba nagylánya már régóta kint van Amerikában. A hamarosan 23 éves Bogdán Blanka igyekszik bejárni az USA legszebb helyeit, és néha azért posztol olyan fotókat is, amikor láthatjuk őt lengébb öltözetben. Tavaly diagnosztizáltak nála egy vesefertőzést, de hála égnek már teljesen jól van. Blanka a barátnőjével engedte el magát kicsit, és a fekete bikiniből még a mellei is kilátszódnak. Szokott kapni olyan kommenteket, hogy túl sokat mutat meg magából, de ezeket el szokta engedni a füle mellett.

Ha valaki, hát Kelemen Anna aztán szeret minél többet megmutatni a testéből. Újabban rengeteg témát generál a drasztikus fogyása. Néhányan úgy gondolják, hogy tökéletesen néz ki így, míg sokan támadják is érte, hogy átesett a ló túloldalára. Egy orvos szerint Kelemen Anna teste megfelelően működik, ugyanakkor alultáplált, így tovább tényleg nem szabad fogynia, mert ebből gondok is lehetnek. A válogatás rovatunkban ismét elővettünk néhány merész villantást tőle. Szerintetek Anna már tényleg túl vékony?

Tudjátok, hogy Szandi lánya mellett ki az a másik szépség? Hát Blanka barátnője, Darah Udinsky. Nehéz is eldönteni, hogy melyikük a tüzesebb. Ha már válogatás, szétnéztünk Darah Instagram oldalán is, aki szintén szereti nagy kanállal habzsolni az életet.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás