promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cindy Crawford lánya már többször ledobta a melltartóját, de elővettük Sáfrány Emese kívánatos képeit is – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül Love Island egyik sztárja, Siannise Fudge is feltűnik bikiniben.

Cindy Crawford lánya követni akarta az édesanyja szakmáját, szóval modell lett. Fiatalon belekezdett és már akkor rengeteg ajtó nyílt ki előtte emiatt. Kaia Gerber olyan merész fotókat húz elő néha a kalapból, hogy az ember szája tényleg tátva marad. Azt természetesen nagyon jól tudja mindenki, hogy kitől örökölte a szépségét. Gerber nem retten meg semmitől, így gyakran a melltartóját is ledobja a fotósok előtt, de anno az M magazin címlapján is így pózolt. Cindy Crawford lánya tényleg igazi csábító.

Sáfrány Emese ugyebár azért volt rengeteg helyen tavaly nyáron a címlapokon anno, mert összejött a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztiánnal, vagyis Intivel, így mindenki az ő kapcsolatukról akart többet tudni. Sokan is felkapták a fejüket, hogy a párocska közös fotói eltűntek Instagramról, és sokan a szakítást emlegették, de mint kiderült, továbbra is együtt vannak, legalábbis elvileg. Sáfrány Emese újból reagált a szakításról szóló pletykákra, de csak annyit, hogy nem fog semmit megosztani a bulvárlapokkal, hogy éppen mi történik velük. Mi viszont a hétvégi hidegfront előtt hozunk nektek egy kis nyarat, mivel összeszedtük pár pikáns villantást Emesétől itt a válogatásban.

Végül érkezzen a Love Island egyik sztárja, Siannise Fudge aki szintén eszméletlenül fest bikiniben, és nagyon várja, hogy ismét berobbanjon a nyár. A fiatal reality-sztár sok követőt vesztett, amióta meglátogattuk az Instagram-oldalát, de még így is 1,6 millión áll a számláló.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás