promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda lebukott: csúnyán átverte a nézőket, ő maga ismerte be az igazságot
Borítókép:  RTL (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda egy komoly tévés titokról rántotta le a leplet, erre senki se számított.

Az utóbbi hónapokban úgy feltört Schumacher Vanda, mint a talajvíz. Az Éjjel-nappal Budapest egykori színésznője a Celeb vagyok, ments ki innen! előző évadának legeredményesebb női versenyzője lett, jelenleg pedig a Való Világ 11 műsorvezetőjeként tündököl. Az eddigi visszajelzések alapján a nézők nagyon kedvelik őt, hiszen kellő energia és játékosság van benne, ráadásul sokak szerint nagyon csinos.

Schumacher Vanda a második gyermeke születése után visszatérő Nádai Anikót váltotta a Való Világ 11 műsorvezetőjeként, és ugyan bőven volt benne izgalom, de mivel szereti a kihívásokat, így mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen. Az adások során mindig kihozza magából a maximumot, nagyon felkészült, és persze tökéletesen néz ki – utóbbival kapcsolatban elárult most egy nagy titkot a műsorvezető, aki mondhatni átverte a nézőket egy furfangos kis trükkel.

Minden magyar tévénéző megszokhatta már, hogy a sztárok makulátlanul néznek ki a képernyőn. Nos, Schumacher Vanda lerántotta a leplet erről, ugyanis megmutatta, hogy nála például a ruhája hátuljára csíptetett csipeszekkel érték el, hogy jól álljon rajta a ruhadarab – állítása szerint ezért nem láthatjuk általában a tévéseket hátulról, mivel valószínűleg mások is hasonló turpisságot rejtegetnek.

Schumacher Vandának köszönhetően most bárki beleshetett a színfalak mögé, és ennek nagyon sokan örültek, hiszen mindig izgalmas megtudni ilyen jól bevált „műhelytitkokat”, amikről alap esetben halvány sejtésük sem lenne a nézőknek.

Itt van a videó, amiben Schumacher Vanda tiszta vizet önt a pohárba a ruhájával, illetve ezzel a televíziós trükkel kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás