promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel a bombázóval bújik ágyba az öreg szoftvermilliárdos, másfél évtizede kitart mellette
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ukrán származású modell igencsak titokzatos.

Larry Ellison (vezérképünkön) talán nem olyan ismert a széles nyilvánosság előtt, ám ha hozzátesszük, hogy ő az üzleti szoftvermegoldásokat kínáló Oracle Corporation tulajdonosa, akkor már sokaknak leeshet, hogy itt nem egy közönséges lúzerről van szó.

Elképesztő, de a cégét 1977-ben alapította, vagyis közel fél évszázada termeli vele magának a pénzt. Ennek megfelelően a 78 éves Larry nem is szűkölködik anyagi javakban, a vagyonát bő 102 milliárd dollárra becsülik, és ezzel ő a világ hatodik leggazdagabb embere.

Nem nehéz tehát úgy kinéznie, mintha csupán a negyvenes éveit taposná, és a minden bizonnyal számtalan plasztikai műtéten átesett üzletember ennek megfelelően fiatalabb barátnőt is keresett magának.

A választása a modell-filmproducer Nikita Kahnra esett, aki meglehetősen titokzatos nő. Bizonyos források szerint 1991-ben született, az éppen széthullófélben lévő Szovjetunióban, de már a nagy rivális USA-ban csinált karriert.

A harmincas évei elején járó, dögös kis hölgy maga sincs híján a betevő falatnak, a közelmúltban például 14 millió dollárt pengetett ki két szomszédos luxuslakásért egy Los Angeles-i toronyházban.

A vonzó Nikita nem orosz, hanem ukrán, és eredetileg az Irina Osipova nevet viselte. Nem kifejezetten „aranyásó” típus, hiszen 2010 óta tart ki dúsgazdag párja oldalán, vagyis már 18 évesen felszedte őt a fiatalos Larry, és a jelek szerint azóta sincs panaszuk egymásra. Azzal egyébként, hogy bevásárolt a Los Angeles-i felhőkarcolóban, Nikita olyan lakótársak közé került, mint az énekesnő Rihanna, vagy a színész Matthew Perry.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás