promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 évvel fiatalabb sráccal jár a dús keblű, érett nő, ügyesen megfogta őt az ágyban
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden együttlétük olyan, mint egy tűzijáték.

Ha egy érett férfi sétálgat kézen fogva egy nála 20 évvel fiatalabb nővel az utcán, abban a járókelők nem látnak semmi kivetnivalót. Ha azonban fordított a helyzet, és a hölgy ennyivel idősebb a pasijánál, azt a kapcsolatot a többség már hajlamos elítélni.

Pedig ebben semmi különös és szokatlan nincs, és így gondolkodik róla a 46 éves Sarah is, aki a 25 esztendős Trentonnal jár már egy jó ideje. Az előítéletekkel persze nekik is meg kell küzdeniük, de eddig simán veszik az akadályt.

„Az emberek furcsán néznek ránk, de nem érdekel, mert a szexuális életünk őrületes, a legjobb, amiben valaha részünk volt. Olyan, mintha mágnesként vonzanánk egymást, elképesztő tűzijáték minden együttlétünk”

– lelkendezett a mutatós Sarah. A dús keblű hölgyet az sem zavarja, hogy a 19 éves lánya mindössze 6 évvel fiatalabb a jelenlegi barátjánál. Miért is zavarná? Két rosszul sikerült házasság után végre boldog a párkapcsolatában.

Az USA-ban élő „furcsa párról” a barátiak úgy gondolták, hogy nem maradnak sokáig együtt, ám olyan jól passzolnak egymáshoz az ágyban (is), hogy ma elválaszthatatlannak gondolják magukat. Az ácsként dolgozó Trenton kilenc hónapon keresztül üldözte a nőt a közösségi médián keresztül, mire végre randizhattak.

Mindez 2021 januárjában történt, és akkor persze még Sarah is úgy gondolta, hogy a férfi túl fiatal hozzá. De aztán hamar megérezte benne a lelki társat, ráadásul mindketten imádnak túrázni, keresik az adrenalinnövelő programokat, és persze gyakran összebújnak egymással, hogy melegen tartsák a szerelmüket.

Trenton anyja nem lelkesedett fia két évtizeddel idősebb társáért, de a farmon élő pár már-már a házasságot tervezgeti. Sarah erotikusan túlfűtött, pikáns fotóit látva nem csoda, hogy a 25 éves srác teljesen odavan érte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás