promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkeserítően rejtélyes dolgot fedeztek fel egy aktív vulkánon, azonnal elindult a misszió, hogy kiderüljön az igazság
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beigazolódott sokak félelme, szörnyű titkot rejt a hatalmas tűzhányó.

Február 18-án rejtélyes módon eltűnt a Fülöp-szigeteken egy Cessna 340-es repülőgép, mindössze 3 perccel a felszállás után szakadt meg vele minden kommunikáció. A járművön négy utas volt, és rengetegen próbáltak rájönni, hogy vajon mi történt velük. Úgy tűnik, hogy sajnos beigazolódott sokak félelme, és sajnos lezuhantak – egy olyan helyen találták meg most a roncsokat, ami kifejezetten aggasztó.

A jelenleg is aktív Mayon vulkán oldalán találták meg a repülő roncsait, mindössze 350 méterre a tűzhányó kráterétől. Nagyon nehezen tudják megközelíteni a becsapódás helyszínét, mivel rosszak a körülmények, így egyelőre nem lehet tudni, hogy vannak-e a túlélők – de a szakértők szerint sietni kéne, ugyanis ahogy telik az idő, úgy lesz egyre kevesebb esélyük azoknak az utasoknak, akik esetleg még életben vannak.

A repülőgép roncsait a levegőből vették észre a nagy volumenű kutatás során, de arról egyelőre nincsenek információk, hogy pontosan mi is történhetett, mi okozta a balesetet. Egyedül az biztos jelenleg, hogy a hatóságok mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél hamarabb a helyszínre érjenek, felkutassák a túlélőket, és választ adjanak az égető kérdésekre ezzel az elkeserítő esettel kapcsolatban.

A missziót az is nehezebbé teszi, hogy a tűzhányó nagyon kiszámíthatatlanul viselkedik, rendkívül csúszós és instabil az oldala, illetve a roncshoz vezető út, ráadásul sajnos az időjárás sem kedvez. A szakemberek reményeik szerint hamarosan célba érnek, és akkor majd többet fogunk tudni arról, hogy vannak-e túlélők, és hogy mi okozta ezt a rettenetes balesetet.

Itt lehet megnézni egy fotót a repülőgép roncsairól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás