promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre a drasztikus lépésre szánta el magát Harry herceg és Meghan Markle a róluk szóló botrányos South Park epizód miatt, de Katalinnak sem jobb
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Reagáltak a kifigurázásra. 

Ahogy írtuk, Harry herceg és Meghan Markle gúny tárgya lett a South Park új epizódjában, és bár nem mondták ki a nevüket a sorozatban, egyértelmű, hogy őket figurázták ki a készítők. A brit királyi család tagjaiból gúnyt űzni azért elég veszélyes műfaj, de a sorozat rajongói imádták a durva pellengérre állítást.

Harrynek és Meghannek azonban nem igazán tetszett a dolog, és elég nehezen nyelik le, hogy az egész világ előtt szívtelen, önző és ostoba embereknek állítják be őket. A hírek szerint meg is tették a kellő jogi lépéseket a South Park készítői ellen, és ügyvédekkel konzultálnak. Különösen Meghan borult ki – mondta egy állítólagos királyi szakértő.

Ám, a valóság picit más. Megszólalt az ügyben ugyanis Harry és Meghan hivatalos szóvivője, aki azt mondta a Daily Mailnek.:

„Ezek az ügyvédes pletykák unalmasak és alaptalanok.”

A szűkszavú közlemény nem tért ki azokra az állításokra, amelyek szerint a házaspár ügyvédei figyelemmel kísérik majd a sorozat későbbi epizódjait az ehhez hasonló megjelenések elkerülésének érdekében, illetve nem érkezett reakció azokra az állításokra sem, amelyek szerint Meghan rendkívül feldúlt azért, ahogyan ábrázolták őt a kérdéses epizódban.

Miközben Harry és Meghan azzal van elfoglalva, hogy a rossz hírnevüket rendezzék, addig Harry testvérének, Vilmosnak a felesége, azaz Katalin hercegné totálisan beégette magát. Ugyanis tegnap volt a palacsinta világnapja, aminek alkalmából számos híresség töltött fel magáról videót, ahogy éppen palacsintát süt, vagy eszik, (pl David Beckham is), Katalinról pedig mindenki számára kiderült, hogy nem tud palacsintát sütni.

A hercegné egy idősek otthonába látogatott el, ahol elmondta, hogy a gyerekeiek is rendszeresen süt palacsintát, mikor hazaérnek az iskolából. Aztán, amikor meg kellett volna mutatnia a gyakorlatban a palacsintakészítő tudományát, az nem úgy sült el, ahogy szerette volna.

Az asztal mögött helyet foglalva Katalin felkapott egy serpenyőt, és így szólt:

„Oké, szóval csak úgy egyenesen ide öntsem? Mennyit? Nagyon vékonyan? Jó. Jó lesz így? Nagyon ideges vagyok. Szóval a palacsinta népszerű? Mindenki tudja, hogy ma palacsinta van az étlapon? És milyen feltét van? Szóval ez mindig népszerű nap! Ez az, amit elrontok, mindig túl gyorsan próbálom megfordítani”

– mutatott rá hibájára palacsintakészítés közben a hercegné.

A nyomás láthatóan megviselte a hercegnőt, aki felnevetett:

"Bárcsak szólna valami zene vagy valami! Próbálkozom. Ez nem működik! Ez nem vezet sehova. Lassítanom kell. Oké, lassan megvan. Bárcsak nézhetném, ahogy mindenki más is ezt csinálja."

Katalin ezután megpróbálta megrázni a serpenyőt, de a palacsinta láthatóan nem mozdult.

„Lehet, hogy a gyerekeim most már nem akarják majd, hogy palacsintát készítsek velük, amikor hazajönnek az iskolából”

– kuncogott, majd ismét megpróbálta körbecsúsztatni alkotását a serpenyőn, de az csak nem mozdult.

„ Hogyan lehet úgy csúsztatni, hogy ne törjön el a közepén?”

– kérdezte, majd egy zavart kérést intézett a vendéglátója felé:

"Kérlek, ne mutasd meg mindenkinek, hogy ez az enyém. Lehet, hogy megpróbálom megfordítani az egyiket, amit korábban csináltál."

Végül aztán Vilmos herceg neje úgy döntött, hogy nem várat tovább mindenkit, és inkább letette a serpenyőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás