promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlenül megalázták Harry-t és Meghan-t, beégették őket az egész világ előtt
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jókat derül a világ az "ostoba hercegen és a hülye feleségén".

A South Park rajongói odáig meg vissza vannak a legújabb epizódtól, ugyanis a szókimondó sorozat továbbra is hű önmagához, és nem riadnak vissza a durva poénoktól vagy a befolyásos emberekbe való totális beleállástól. Legutóbbi epizódjukban Harry herceg és Meghan Markle került pellengérre, bár a nevüket nem mondták ki - írja a Mirror. 

Az üzenet mégis egyértelmű. A sorozatban feltűnő két karaktert végig csak "Kanada hercegének és feleségének" nevezik, de ilyen szókimondó célzások és megnevezések is vannak benne:

„Az ostoba herceg és a hülye felesége”

A bátor jelenet így hangzik:

 „Egyszerűen nem lehet megszabadulni tőlük. Mindenhol ott vannak és belemásznak a kib*szott arcomba!” – mondja Kyle, mire Stan azt tanácsolja, hogy egyszerűen csak ne foglalkozzon az „ostoba herceggel és a hülye feleségével”.

Az epizódban Kanada hercege és felesége, azaz Harry és Meghan úgy vannak ábrázolva, mint akik folyton a média jelenlétére panaszkodnak, és magánszférát akarnak, de mégis folyton a reflektorfényben állnak. Egy alkalommal a herceg még a kék péniszét is előveszi, amivel Harry herceg híres lefagyott péniszű történetére utalnak a sorozat készítői.

Az előzetesben látható, ahogy a királyi pár megjelenik a királynő temetésén, de kifütyülik őket, majd egy tévéműsorban is feltűnnek, utalva ezzel a folytonos tévés jelenlétükre, és a valóságshowjukra. Az epizód fő konfliktusát az okozza, hogy a magánéletükkel az egész világot körbe turnézó pár végül Kyle szomszédságában telepszik le. Kyle pedig egy idő után nehezen tudja elviselni a magamutogató herceget és feleségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás