promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férfi azt állítja, hogy balesete óta kísértik a szellemek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Költözéssel próbál megszabadulni tőlük. 

Egy 36 éves texasi férfi azt állította, hogy neki és feleségének már két otthonból kellett elmenekülniük, hogy megmeneküljenek egy szellem elől, amely egy halálközeli élményt követően kísérti őt - írja a Daily Star. 

Nick Summers úgy véli, hogy kapcsolatba kerülhetett a túlvilággal, miután egy munkahelyi baleset során háromszor is megállt a szíve.

A házaspár azt állítja, hogy azóta egyre több paranormális tevékenységet tapasztalnak otthonukban, sőt, hátborzongató CCTV-felvételeket is készítettek, amelyeken látszólag maguktól mozgó tárgyak láthatóak.

Nick azt mondta:

"A házam elég intenzív. Két házból is el kellett költöznünk, de ez az entitás követett minket, és néhány héten belül ismét költözünk. Mindkét házban havonta 14-20 villanykörtét kell kicserélnem, mert szétrobbannak, bumm. Ez őrület. A legutóbbi házban az intenzitás annyira elfajult, hogy egy kávéscsésze lecsúszott az állványról és eltalált, a mosogató magától bekapcsolt. Üvegkupakok ütöttek meg, és amikor bementem a konyhába, az összes szekrény nyitva volt, mint egy filmben.”

Majd így folytatja a férfi:

"A leghátborzongatóbb dolog, ami valaha történt, az volt, hogy láttunk egy hűtőszekrény méretű árnyékot kijönni a hálószobánkból, végigmenni a folyosón, megállni előttünk, és felment a mennyezetre."

Nick elmondta, hogy felesége, Kinsey, aki ápolónő, néhányszor "kopogást" hallott a kanapén, amitől annyira megijedt, hogy hotelekben kellett aludnia.

Nick azt mondja, hogy nem sokkal később egy szellem elűzte őket az első otthonukból, amikor Nick egy lány szellemét látta a nappalijukban.

"Egy reggel felébredtem, és egyszerűen éreztem, hogy valaki van a házban. Mondtam Kinsey-nek, hogy maradjon az ágyban, és bementem a nappaliba, ahol egy női szellemet láttam. Ez volt életem legrészletesebb, legijesztőbb élménye"

- mondta a férfi.

"Kilenc vagy tíz évesnek tűnt, a körvonala vibrált, és világoskék volt körülötte. Virágmintás pizsamát viselt, mint amilyet a nagymamáink szoktak hordani. Kinézett az ablakon, majd elpárolgott. Kiabáltam Kinsey-nek, hogy szellemet láttam a házban".

Nick azt mondja, hogy egy "szellemdoboz" segítségével lépett kapcsolatba az entitással - ez egy olyan eszköz, amely olyan, mint egy elektronikus ouija tábla, ahol az emberek megpróbálnak kapcsolatba lépni a szellemekkel.

Hozzátette:

"Megpróbáltam kapcsolatba lépni. Megkérdeztem a nevüket, azt mondták, hogy Dusty. Megkérdeztem, hogy akarják-e, hogy a házban maradjunk, mire az elkezdett nevetni. Másnap beomlott a mennyezet. Egy nyolc láb magas kör volt, és senki nem tudta megmondani, hogy miért.”

"Szuper boldogok voltunk, hogy elköltözhettünk. Nem igazán félek a szellemektől, de azért ezek a para dolgok megleptek."

A pár egy három mérföldre lévő új házba költözött, hogy megpróbáljanak elmenekülni az ismeretlen lény elől, de Nick azt mondja, hogy a kísértetjárás akkor is folytatódott, amikor elköltöztek.

"Miután egy hónapig itt éltünk, a dolgok elkezdtek felpörögni. Kamerákat szereztem, hogy rögzítsem. Állandóan gömböket látok, amelyek kilógnak és kettéválnak. A tévémet leszakították a falról, a kanál mozog, a toll gurul, a nevemet hetente legalább háromszor szólítják a házban. Hallom, hogy 'hé Nick' a saját hangomon, és libabőrös leszek."

Hozzátette:

"A dolgok eltűnnek és mozognak. A hálószobám ajtajai maguktól bezáródnak, mintha valaki bent lenne. Ez őrület. Azt hiszem, van egy agresszív szellemünk, nem hiszem, hogy démon, mert azok nagyon ritkák, a poltergeistek sokkal gyakoribbak."

Nick 2019-ben kezdte el vizsgálni a paranormális tevékenységet egy munkahelyi baleset után, amikor egy olajfúrótornyon 300 kilós gépezetről 50 láb mélyre zuhant, aminek következtében 27 csontja tört el, és összeesett a jobb tüdeje.

Újra meg kellett tanulnia járni, és a paranormális nyomozás felé fordult, miután a fizioterapeutája azt mondta neki, hogy találjon új hobbit. Úgy véli azonban, hogy egy szellem ragadhatott rá, miközben egy elhagyatott kórházat kutatott.

Nick azt mondta:

"Elkezdtem járni elhagyatott kastélyokba, szállodákba és kórházakba. Van egy kórház a városban, amely az 1940-es évek óta elhagyatott. Ekkor kezdődött minden, ami a házamban történt. Ezután minden felgyorsult.”

Hozzátette:

"Háromszor haltam meg, úgyhogy nem tudom, hogy ettől könnyű volt-e látni engem".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás