promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkolóan nagy és természetes kannái miatt bántották a kívánatos TikTokert
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Botrányt is képes okozni természetes szépségű melleivel a TikTokon magyarázkodó angol lány, aki valóban nem tehet arról, hogy vagy imádat vagy utálat övezi megjelenését. 

Elképesztően kellemetlen és frontális, de többnyire csak verbális támadásokról számolt be az egyik legnagyobb mellekkel rendelkező nagy-britanniai TikToker, Monica Barry. A fiatal angol lány nagy világjáró, és elképzelése szerint számos követője egyáltalán nem azért rajong érte, mert nem számszerűsítetten, de hatalmas mellekkel áldotta meg őt a sors. A szigetországi napilap, a Sun készített róla anyagot, ahol megismertették most a nagyvilággal a nevét. 

A sokat utazó Barry kisasszony rengeteget posztol a közösségi médiában. Büszkén használja az Instagram felületét is, de elsősorban a TikTok alkalmazásában aktív, ahol már 10 ezer követővel rendelkezik. Elsősorban utazásairól posztol, és ami rögtön feltűnő, hogy majdnem mindenképén visszafogott felsőkben pózol, mintegy elfeledve a döbbenetes valóságot. Hatalmas keblei ugyanis még szolid ruházatán keresztül is tekintélyt parancsolóak. 

Ez pedig bár a szerelemben is megkönnyítheti a pártalálását, valójában egyelőre sokkal több bosszúságot okozott számára. Fantasztikus testi adottságára már fiatalon is felfigyeltek a tanárai. Elárulta, hogy többször megkérdezték tőle tanórán, hogy van-e kabátja, mert azzal tudná takarni magát a kíváncsi szemek elől. A női kortársaitól fenyegetést is kapott néha szórakozóhelyeken, csakhogy a barátaik ne Monica előnyös testrészeit bámulják. 

Sőt, hősnőnket még az idősebb korosztály sem kíméli irigy megjegyzéseitől és megvető pillantásaitól:

„Csak várj, amíg velem egykorú leszel”

- idézi fel az egyik sablonos benyögést Monica.

Szerencsére közösségi médiás posztjai alá a rengeteg szerelmes levél mellé komoly üzenetek is érkeznek, melyek támogatásról és együttérzésről biztosítják a hatalmas mellű fiatal lányt. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás