promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez lenne a fiatalok álommelója? Egyre nagyobb igény van rá a nagy cégeknél is
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatalokat egy új nyelven kell megszólítani, melyhez tökéletes platform a TikTok.

 

A Z-generációról és az influenszerek hatásáról a múltkor írtunk, de a téma egy jó darabig még biztos, hogy velünk marad, ugyanis a közösségi platformok közül mindent mást megelőzött a TikTok a 12-17 évesek körében. Ez a gyerek-tinédzser generáció egész „más nyelven” beszél, mint a 20-as éveik végén járók, vagy a 30-as generáció, hogy a 40-esekről már ne is beszéljünk.

Éppen ezért az USA-ban már kezd egyre jobban elterjedni a trend, hogy fiatal TikTok-gyakornokokat alkalmaznak a cégek, és rajtuk keresztül szeretnének még többekhez eljutni – írja a The New York Times. Számos sikersztori van már erről, egyelőre még leginkább Amerikában bevett szokás.

Például egy 20 éves amerikai diáklány, Mary Clare Lacke, úgy lett a (nálunk is népszerű) Claire’s gyakornoka, hogy videókat készített a termékekről, és ezzel másfél milliós nézettséget és 20 000 új követőt generált a márkának. A lány videója után ezt mondta Kristin Patrick, a Claire’s igazgatója.:

"Ez tényleg segített nekünk felismerni annak fontosságát, hogy az egyetemi hallgatókat is bevonjuk a Claire's márkába, és hogy ők legyenek a márka arca, különösen a TikTok-on. Ők azok, akik tényleg minden nap használják az alkalmazást, és tényleg megértik, mi az, ami rezonál velük."

 

Itt látható a videó.

@clairesstores Replying to @its.ya.girl.nikki Reply to @its.ya.girl.nikki end of an era #claires original sound - wandakardashian

De sikertörténet Nataly Di Biasié is, aki egy éleliszercég TikTok gyakornokaként ér el több százezer új követőt, otthon készült, házi videóival.

Ezekből is látszik, hogy a kereskedelemben van igény az újabb vevők bevonzására, és akit nem érnek el a tévéreklámok, vagy az internetes hirdetések, azokhoz még mindig lehet egy megszólítási kísérletet tenni a TikTokon. Hazánkban is egyre népszerűbb ez a TikTokos influenszer trend.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás