promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Méretes műmellekkel hódít a Szerencsekerék plasztiklánya, megtaláltuk a műsor Barbie Girljét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katának csinos szilikonmellei vannak, de a Szerencsekerék-ben nem mutatta meg őket.

Kata egy életre beírta magát a Szerencsekerék történetébe, hiszen elmondhatja magáról, hogy a nagyobb ellenszenvet váltott ki a nézőkből, mint Kasza Tibi valaha. A plasztiklánynak már első ránézésre sok plasztikai beavatkozása volt eddigi életében, és biztosra vehette mindenki, hogy a mellei sem lehetnek természetesek, de olyan ruhát viselt az adásfelvételen, ami szó szerint semmit sem mutatott meg belőlük.

Mi viszont most megtaláltuk Katát a közösségi médiában, ami telis-tele van a villantós képeivel. A plasztiklány számtalan fotón mutatta már meg méretes szilikonmelleit a követőinek, akikből ráaádsul nincs is neki kevés: 11 fős követőtábora van.

Kata egyébként boldog párkapcsolatban él, ingatlanközvetítőként tevékenykedik, de biztos forrásból tudjuk, hogy MLM programokkal is foglalkozik. Ezenkívül megtudhattuk róla a Szerencsekerék-ben, hogy komoly lábfóbiája van, hiszen nem szereti azokat a helyeket, ahol sok meztelen talp tapicskolt. Éppen ezért nem is jár például strandra.

Kata vadítóan dögös, villantós képeiből összegyűjtöttünk néhányat, így most ti is megnézhetitek, hogy mi mindent takart el a nézők elől a Szerencsekerék plasztiklánya, aki úgy énekelte a műsorban a Barbie Girlt, ahogy csak az eredeti előadó tudta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás