promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka kapitális bejelentést tett, most hatalmasat nőtt az emberek szemében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka bejelentésének nagyon fognak örülni a Sztárban sztár leszek! nézői.

A Való Világban ismerhettük meg Majoros Pétert, azaz Majkát, akinek annak idején az volt az álma, hogy egyszer híres rapper lesz. Ez össze is jött neki, ráadásul közben Magyarország egyik legfelkapottabb televíziós személyisége is lett belőle, aki még a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként is mondhatni megváltoztatta egyes emberek életét – most pedig kiderült, hogy nem engedi el a felfedezettjei kezét.

A Sztárban sztár leszek! előző évadában ismerhettük meg Kaly Rolandot, akinek ugyan nem sikerült megnyernie a műsort, de nem is bánja, hiszen szerinte jó helyre került a fődíj. Már akkor mondta, hogy Majka rengeteg dologban segít neki, sőt, még közös produkciókon is dolgoznak, az emberek pedig azóta várják a végeredményt – nos, már nem kell sokat várni, Majka nagy bejelentést tett.

„Február 23-án érkezik az új klip Kaly Rolanddal!! Roli első dala a Sztárban Sztár leszek óta”

– közölte Majka a követőivel, és még egy kis ízelítőt is megosztott a várva várt dalból, amiben ő is közreműködik előadóként, és szinte biztos, hogy hatalmas sláger lesz.

Az eddigi visszajelzések alapján nemcsak a „Pillangó” című szerzemény nyerte el az emberek tetszését, hanem az is, hogy Majka mondhatni felkarolta Kaly Rolandot, beváltotta az ígéretét, és valóban segít neki abban, hogy ő is megvalósíthassa az álmait – a rapper nagyot nőtt az emberek szemében, hiszen sokak szerint nagyon jó látni, hogy tényleg segít a tehetséges fiatal zenésznek.

Itt lehet belehallgatni a február 23-án érkező dalba, amit Majka és Kaly Roland közösen készített:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás