promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi mellbimbóival üveget lehetne vágni, bevállalós felvételeket rakott ki az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi melltartó nélkül pózolt, így nem láthatjuk mostanában a hírességet.

Az utóbbi pár évben szinte nem volt olyan nap, mikor ne hallottunk volna Tóth Gabiról. Az énekesnő egy időben botrányt botrányra halmozott, ráadásul úgy, hogy igazából nem is csinált kifejezetten botrányos dolgokat, mégis bizonyos szempontból közutálat tárgya lett a hirtelennek tűnő stílusváltása miatt – bár az utóbbi időszakban szerencsére elkerülték őt a nagy port kavaró esetek.

Tóth Gabit leginkább azért kritizálták az emberek, mert egyesek szerint hiteltelen volt, mikor mondhatni egyik pillanatról a másikra előtérbe helyezte a vallását, elkezdett magyaros ruhadarabokba öltözni, és a zenéiben is főszerepet kaptak a népies motívumok – pedig nem sokkal korábban még egy mondhatni lázadó rocker volt, egy vadóc popsztár, akiből valószínűleg sose néztük volna ki ezt.

Tóth Gabi annyit mondott ezekre a támadásokra, hogy a vallás, illetve a népzene mindig is nagyon fontos volt számára, így ő egyáltalán nem érzi azt, hogy hirtelen lett volna a váltás, mivel nem is igazán erről van szó. De az tény, hogy ha manapság megnézzük az énekesnő Instagram oldalát, akkor láthatjuk, hogy jóval visszafogottabb képeket rak ki magáról, mint mondjuk 2-3 évvel ezelőtt.

Manapság már szinte elképzelhetetlen, hogy olyan fotót, videót osszon meg magáról Tóth Gabi, amin például az látható, hogy a mellbimbója átüti a ruháját – pedig régebben nem egyszer előfordult az ilyesmi.

Itt lehet megnézni egy képet, amin Tóth Gabi sportos ruhában pózol, melltartó nélkül:

Itt pedig egy mámorító lassított felvétel, amin szintén megcsodálhatjuk az énekesnő ruháján átütő mellbimbóját, amivel szinte üveget lehetne vágni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás