promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kellemetlen helyzetbe hozta Krausz Gábort, aztán saját magát is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy olyan videót osztott meg, amit nem biztos, hogy kellett volna.

Tóth Gabi számára elég kemény lehetett ez az év, hiszen szinte minden oldalról támadták őt különböző okokból, így gyakorlatilag az ország egyik legmegosztóbb személyisége lett. Ettől függetlenül sikert sikerre halmozott, a karácsonya pedig minden bizonnyal nagy boldogságban telt a kis családjával – bár lehet, hogy kicsit beárnyékolta az ünnepeket az ajándék, amit a férje kapott:

A karácsony persze nemcsak a családról, az ajándékokról és a nagy, közös ebédről/vacsoráról szól, hiszen például, ha kisgyerekkel él együtt az ember, akkor bizony a rendrakás is fontos része az ünnepeknek. Nos, Tóth Gabi is pontosan tudja ezt, ugyanis nemrég megosztotta a követőivel, hogy nagyjából századik alkalommal kellett rendet raknia – de nemcsak erre volt ideje.

Tóth Gabi kirakott egy videót, amivel egy kicsit kellemetlen helyzetbe hozta Krausz Gábort, ugyanis megmutatta, hogy a férje segítség helyett végigaludta a rendrakást – az énekesnő pedig utána magát is leégette, ugyanis előadta a Netflix sikersorozatából ismert, híres Wednesday-táncot, de nem mindenkinek tetszett a végeredmény, főleg úgy, hogy eléggé lemaradt a trendről.

Persze leginkább csak a rosszakarói oltogatták Tóth Gabit a produkciója miatt, hiszen a visszajelzések alapján bőven akadtak olyanok is, akik kifejezetten élvezték a táncát, és viccesnek találták, hogy pont úgy adja elő, hogy közben a férje békésen alszik a háttérben.

Itt lehet megnézni a fent említett videót, aminek a negatív kommentelők szerint nem biztos, hogy el kellett volna készülnie:

@tothgabiofficial Rendrakás ma századjára #fyp #nekedbe #pusztuljonforyouba @Gábor Krausz original sound - heyy
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás