promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hatos lottó szépségének vetkőzése mindent felperzsel, de Berki Mazsi is aprócska bikiniben parádézik – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Király-Virág Anita nem szakított Király Viktorral, és gyönyörűbb, mint valaha.

Király Viktor és a szépséges felesége, Király-Virág Anita nem olyan rég egy pletyka kereszttüzébe került. Szinte csak természetes, hogy ezt is a kommentelőknek sikerült elindítania, akik azt találgatták, hogy a páros együtt van-e még, mivel az utóbbi időben egyáltalán nem látni közös tartalmat tőlük a közösségi médiában. Természetesen a Király Viktor és a hatos lottó műsorvezetőjének a kapcsolata nem futott zátonyra, és az énekes nem is lenne képes elhagyni a gyönyörű párját. Mivel a válogatás rovatban vagyunk, így mutatjuk is nektek Király-Virág Anitát bikiniben, amiben olyan dögös, hogy szinte mindent felperzsel maga körül.

Berki Krisztián özvegye afféle családi luxusnyaralást hozott össze nem olyan rég az új szerelmével. Tehát a celeb neve ismét pörög a bulvársajtóban, és az sem igaz, hogy Berki Mazsi szakított a vállalkozó barátjával. Nem is nagyon érdekli, hogy folyton róla pletykálnak, és a rosszindulatú kommenteket is igyekszik kizárni. Most egy friss villantós fotó érkezett tőle, de az nagy kár, hogy nem látunk többet a bikinis képből.

A héten volt már egy ausztrál modell, akit frissen mutattunk be a válogatásban, de most érkezik még egy. Érdemes követni Janeeta Steephen Instagram-oldalát, mivel legtöbbször mindig megoszt magáról valamilyen csábító fotót. Azt döntsétek el ti, hogy a kreol bőrű szépségnek a bikini, vagy a szexi fehérnemű áll-e jobban.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás