promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna melltartó nélkül okozott forró pillanatokat, Vasvári Vivien pedig a popsijával hódít – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érkezik a magyar lányok után egy ausztrál szépség, aki a merész képeivel tényleg mindent visz.

Őrülten boldog Lékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna, akiknek a közös gyereke, Noé nem olyan rég lett négy éves. A kézilabdázó Máté anno a dániai világbajnokságról is eljött, hogy ott lehessen a fia születésénél. Lékai-Kiss Ramóna közben igyekszik minden lehetőséget megragadni a TV2-nél, és most a Hazatalálsz című új sorozatban is láthatják a nézők. Ugyebár neki a Barátok közt miatt már bőven van tapasztalata. A színésznő éppen síelni van, de mi a válogatásban elővettük néhány dögös fotóját, hogy felforrósítsuk vele a hangulatot. Emlékeztek, amikor szexin a melltartóját is ledobta, hogy oldalcicit villanthasson?

Vasvári Vivien továbbra is fantasztikus formában van. Megmondanátok, hogy van már két gyermeke? A celeb szorgosan gyűjti a lájkokat és a követőket is az Instagram-oldalán, ahol a legtöbb esetben mindig jut valamilyen dögös tartalom, ami felráz mindenkit. Vivien most a popsiját helyezte reflektorfénybe.

Végül érkezzen Angela Berro, aki az ausztrál melegben folyamatosan igyekszik megszabadulni a ruháitól. A melbourne-i lánynak még nincsen túl sok rajongója, de ha meglátjátok, milyen képeket szokott megosztani, akkor valószínűleg rögtön elkezditek követni az Instagram-oldalát. Tökéletes test, kreol bőr, bikiniben pedig igazi istennő! Kell ennél több?

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás